31 de maig 2007

(12 dies) Marigó es cobra els favors, la portada de RECULL un bufetada a CiU

(12 dies) Només és pot entendre la portada d’aquest mes de la històrica revista RECULL com un retorn dels “favors fets” del candidat socialista a l’entorn de la revista.

La Creu de Sant Jordi al Centre Catòlic (impedint la proposta d’una candidatura conjunta amb la Casa del Poble feta pel regidor Quim Valls), la proposta de Creu de Sant Jordi pel RECULL, la proposta de Defensor del Poble per l’actual home fort de la revista Pere Reixach són alguns dels exemples que fan entendre una portada que fa una aposta clara per la Sociovergència, encapçalada pel socialista Marigó.

Una portada que farà manllevar als fundadors de la revista, la portada no és innocent, és tot el contrari, és proposa lliurar als socialistes tot el poder, fins i tot que la coalició CiU es lliuri a les mans socialistes a canvi de rés.

Només una alcaldia per CiU podria permetre el que demana la portada de RECULL, cosa llunyana i que el PSC de Marigó no vol. La portada de Recull serviria per l’any 2003, 1999, 1995, 1991,...... sempre els dos partits han sumat una amplia majoria, per què ara el Recull fa un homenatge al PSC?

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara els blanencs podrem veura la veritable cara del Marigó.

Per la salut de CiU i Esquerra, els hi demano cap fred i paciencia, al final les polítiques falses de marigo i el PSC el portaran a la derrota

Anònim ha dit...

de tot cor u sento per la vostre derrota, però el meu cor no podia votar esquerra desprès de la decissió de fer president del meu país a un personatge com en pepe montilla, i de donar tot el poder al PSOE, per això vaig votar en blanc.

Espero amb entussiasme un canvi radical

Anònim ha dit...

Amic Joan, el teu comentari si que és una bofetada al sentit comú. Tu sempre veient conspiracions on poder n'hi han.

Espero que el pacte sigui: CIU - PSC o bé PSC -ICV - PP (si, PP, tal com sona), i que treballin junts pel poble d'una vegada.

Eixelebrats extremistes i maleducats com en Ramos i en Puig, més val que estiguin de cara a la paret i a l'oposició.

Personalment, estic fart de veure uns plens amb les picabaralles (que duren des de temps immemorials) entre socialistes i convergents, la prepotència d'Argemir i l'egocentrisme teu. Fins i tot heu fet bo a n'en Pujadó, l'únic que ha apostat pel tarannà moderat.

Anònim ha dit...

El Recvll només fa un homenatge al rsultat de les eleccions. A més, penso que en Marigó té massa orgull per fer cap pacte amb CiU!

Anònim ha dit...

Mireu en Puig te tota la raó, l'editorial de recull diu que el Sr, es una bona persona, que no insulta, no és veritat de cap de les maneres, s'ha pasat tota la campanya carregant contra Puig i esquerra.

El Recull ha perdut el nord, per no fer política, ja li val

Anònim ha dit...

Avui he parlat per separat amb dos votants de Convergència i Unió, i quan els he ensenyat la portada i l'EDITORIAL a la plana 3 (que no té desperdici) d'aquest número de Recvll, no donaven crèdit al que llegien.... s'han posat les mans al cap........ M'han resumit que si els regidors de CiU fan alcalde a en Marigó....... que CiU s'oblidi dels vots dels meus dos coneguts fins avui votants de CiU.

I respecte a Recvll, tots tres hem vingut a convenir que fa llàstima que vengui la seva centenèria dignitat catalanista i cristiana (si Benet Ribas aixequés el cap....) per uns afalagaments, unes proposicions de distincions, i qui sap si per alguns interessos econòmics d'alguna èlit molt minoritària.....

Anònim ha dit...

Puig no canviarà, puig en el seu bloc diu que el que pensa molta gent al veure recull i el seu editorial, quina pena de la sociovergencia.

mai més votare Ciu si pacte amb marigó.

Anònim ha dit...

LA PORTADA DE RECULL ÉS LA REALITAT, HA GUANYAT EN MARIGÓ!!! I NINGÚ POT DIR QUE AIXÒ ES MENTIDA

Anònim ha dit...

A l'anterior anònim:

Ningú ha dit que sigui mentida que Marigó hagi guanyat, però això NO és la FRASE TEXTUAL QUE ES POT LLEGIR A LA PORTADA DE RECVLL.

¿Saps llegir?... Pregunto.

Perquè, tu que menciones la PORTADA de Recvll, si te la poses a davant (i si saps llegir), veuras que el que diu textualment és:

"PSC+CIU=MAJORIA ABSOLUTA".



Per tant, apreciat anònim socialista, no vulguis fugir d'estudi quan la dreta d'aquest poble us vol agafar per allà on no sona i vosaltres, socialistes, essent el partit guanyador us rebaixeu a un pacte INNECESSARI i CONTRANATURA amb ells (teniu l'altra opció de governar en minoria amb els que no són les dretes, com sempre havieu fet i com seria de forma NATURAL).


PSC, qui t'ha vist i qui et veu.

Anònim ha dit...

El PSC es dretanitza per moments.

Anònim ha dit...

Recull paga i paga traidors, quina vergonya, donar l'alcaldia aquells que no volien posar el nom de Benet Ribes a un espai públic.

Anònim ha dit...

Donar l'alcaldia a aquells que van tancar un programa de Ràdio Blanes, pel sols fet que s'hi PRETENIA FER UNA ENTREVISTA A L'ÀNIMA DE RECVLL, EL SEMPRE RECORDAT I ESTIMAT EN BENET RIBAS I FUGAROLAS.
Això és deshonrar la memòria del Sr. Benet.
Us en recordeu, gent de Recvll, de la Maria Dolors, d'en Garcia i l'ara company Marigó?
Són els mateixos.

Com a votant nacionalista de tota la vida, me'n faig vergonya del Recvll d'ara, proposar alcalde a un sucursalista del PSOE que, com molt bé ha dit el nostre diputat al Parlament, Quico Homs, parla "montillesc".

Anònim ha dit...

Si els convergents els hem recriminat un munt de vegades a ERC el seu error d'haver donat l'alcaldia al PSC-PSOE de Marigó... ¿Ara serem nosaltres els que reproduirem el mateix error ensopegant en la mateixa pedra?

Nooooooooooooo, si us plau, Josep (Trias), no ens traeixis, si us plau.......