19 de maig 2007

(35 dies) Debat “El Punt:” propostes realitzables les d’Esquerra, que ni CiU, ni PSC van poder contrarestar.

(35 dies) Moderat pel periodista de El Punt Jordi Grau és va celebrar a la Biblioteca Comarcal un altre debat entre els candidats, un debat que va tenir la possibilitat de replica lliure i que va permetre comprovar la poca viabilitat de les propostes socialistes.

Fins i tot el millor el que va dir el PSC va ser copiar propostes d’Esquerra, el compromís de construir 300 habitatges, i la proposta d’un tramvia entre Blanes i Lloret.

Me va sorprendre la poca preparació cara al debat per part dels dos partits que fins ara s’han repartit el poder, tant CiU com el PSC van llegir part, del que diuen que es el seu programa electoral i poca cosa més, sense ni tant sols concretar, un cansament que cada dia que passa es nota més en els dos candidats que tenen més mitjans.

Propostes nostres com les de l’Illa per Blanes (espai 100% públic, parc urbà i equipaments) la primera hora d’aparcament gratuït a l’aparcament de SABA, 1h1/2 d’aparcament gratuït a les zones blaves, borsa de llibres, una piscina municipal adaptada a les necessitats, van despertat l’interès