26 de maig 2007

(23 dies) Pere, perquè tant d’odi?


(23 dies) Acabo de rebre una trucada del encara tinent d’alcalde socialista i responsable de campanya Pere Garcia, demanant-me responsabilitats per un cartell del candidat socialista desaparegut.

El que no puc entendre és que ho faci amb insults, males maneres, i per cert durant la jornada de reflexió i molestant al candidat i no trucant al responsable de campanya d’Esquerra.

És veu que els preservatius d’Esquerra li han trencat els esquemes, per què he hagut de sentir i aguantar que m’insultes per telèfon, paraules com “mal follat” i altres expressions de mal gust que no reprodueixo me porten a pensar que alguns estant en política per tenir el poder pel poder.

No ho puc entendre, Pere, perquè tant d’odi? Per que no us vam donar el poder al 95 i al 99? Per que al 2003 us vam donar l’alcaldia amb unes propostes que no us creieu? Tot pel poder?

Pere, prou. Nosaltres ens hem dedicat a fer campanya i a explicar el que proposem, si no us agrada el que expliquem, si no us agrada que repartim preservatius, si no us agrada que fem la campanya de més proximitat que s’ha fet a Blanes, no és el nostre problema, estem en democràcia i la gent posarà a cadascú en el seu lloc demà diumenge.

Prou ja d’insults, mentides i obsessió cap a Esquerra, mireu si guanyeu i sumeu amb EUiA, felicitats i endavant, si pacteu amb CiU encarà més felicitat, però per favor si Esquerra es decisiva i té un bon resultat, respecteu la democràcia, per què començo a tenir dubtes que ho feu.

Repeteixo, estem en democràcia, si guanyeu, moltes felicitats, (jo de veritat seguirè éssent feliç) només un prec sigueu demòcrates de veritat.