18 de maig 2007

(36 dies) Mentre Esquerra fem propostes concretes (ahir al barri de ca l’Aguidó) el PSC és dedica a insultar

(36 dies) Ahir mentre membre de la candidatura presentàvem al barri de Ca l’Aguidó en un acte al seu local social desprès de haver fet un porta a porta durant tota la tarda, el candidat socialista segui obsessionat amb Esquerra i aprofitava el seu acte electoral per amagar les seves mancances en propostes concretes per insultar-nos.

Mentre nosaltres vam explicar les següent propostes pel Barri de ca l’Aguidó:

1.- Presentarem els projectes de millora dels barris de Ca l’Aguidó i La Plantera al programa d’ajudes que preveu la llei de Barris, un a la convocatòria 2008 i un altre al 2010.


2.- Construcció d’un centre cívic a Ca l’Aguidó d’acord amb la Generalitat de Catalunya, segons el conveni aprovat per l’Ajuntament.



3.- Potenciarem la xarxa publica d’equipaments i d’entitats sense ànim de lucre, per tal d’aprofitar al màxim les infrastructures, en aquest sentit tindrem en compte les noves polítiques de la Generalitat de Catalunya en aquesta matèria.



4.- Desenvoluparem la connexió del barri de Ca l’Aguidó amb la nova ciutat esportiva (revisió del POUM), aquesta ha d’ésser una oportunitat per tot el barri.



5.- Establirem polítiques de proximitat, afavorirem el contacte directe de les AAVV amb l’Ajuntament, és a dir accés directa (sense passar per l’AMIC) amb l’Ajuntament mitjançant l’Agent de Barri.


6.- Les AAVV han de tenir resposta sobretot de les demandes del dia a dia de la gent, les AAVV són les oficines de l’Ajuntament que tenir a tota la Vila.


El candidat socialista mancat de propostes concretes es va dedicar a insultar a Esquerra, fins i tot, que mai pactarà amb nosaltres, es veu que preferirà pactar amb el xenòfob PDB (per això a la seva porra li va donar 1 regidor) ni tant sols va fer creïble la seva proposta de privatitzar els 50.000 metres de l’actual zona esportiva, ni el mateix PSC és creu el seu projecte de parc del mar (més fum).