01 de maig 2007

(48 dies) Trist final per l’Alcaldia de Marigó

(48 dies) Ahir vam celebrar el darrer ple ordinari de la legislatura i lamentablement, l’encara alcalde va donar un trist espectacle.

Malgrat que per acord unànime dels presents (EUiA no va assistir-hi) a la Comissió Informativa General es va acordar retirar el punt de l’ordre del dia referent al projecte d’urbanització de Valldollig, Marigó el va incloure i va intentar aprofitant les discrepàncies internes del PP, va intentar que Francesc Pujadó fes un acte de transfuguisme polític.

El plenari va començar amb mitja hora de retard per decisió unilateral de Marigó, que volia convençar Pujadó perquè votes diferent del PP, un acte indigne d’un alcalde aprofitar-se dels problemes interns del PP per treure cullerada.

Malgrat que semblava que ho havia aconseguit, finalment Francesc Pujadó va ser lleial al projecte polític i va votar en contra de la proposta de l’equip de govern, que volia amb aquesta decisió tapar un altre nyap del regidor d’obra pública Argemir González.

Marigó un cop més va sortir amb la cua entre cames, un cop més l’intent de saltar-se la democràcia li ha sortit malament, un cop ha rebut una lliçó del que en politica no es pot fer. Fomentar el transfuguisme