27 de maig 2007

(17 dies) Diari d’una jornada 27-M 15.00. He anat a votar




(17 dies) He quedat amb tota la família, a les 12 i quart a la Casa Saladrigues, la Gemma, en Marc (primeres eleccions municipals que votar) i l’Aina que malgrat no votar, ha volgut donar-me suport.

En aquesta taula molta gent, i el més reconfortant, les complicitats de gent, el somriure, les paraules, només són símptomes però val la pena, gràcies de tot cor, veurem quin serà el resultat final.

He anat a Valldollig, la Plantera, Els Pins, Mas Enlaire, Mont-ferrant,.... la festa de la democràcia està oberta, amb la feina feta la gent d’Esquerra podem estar contents, ara tenen la paraula els ciutadans.

Ara fa pocs moments la pagina web de l’Ajuntament ha penjat les dades de participació a les dues de la tarda, 2007 (31,73%), 2003 (33,42%) un 1,69% menys de participació respecte a les darreres eleccions municipals.

No és prou significatiu per trauran possibles tendències, igualment circula per la blogesfera el resultat del sondeig que TV3 estar preparant, però hem nego a publicar-ho per la poca fiabilitat del mateix.

Vaig a menjar alguna cosa, fins aviat.