19 de maig 2007

(34 dies) Illa per Blanes: un espai 100% públic, amb un gran parc (80% de l’Illa), un hotel d’entitats, un edifici administratiu i un espai polivalent

(34 dies) Aquestes són les línies bàsiques de la nostra proposta per l’Illa per Blanes, un proposta realista i realitzable que a partir d’avui presentem, amb tot una sèrie de plafons on exposem la proposta.

El que està clar que Esquerra garanteix que l’espai serà 100% públic i que el parc serà la part fonamental, la proposta ha estat dissenyada per dos estudiants d’arquitectura que han volgut col·laborar amb nosaltres i demostra que les propostes cal que siguin fetes tocant de peus a terra.

Aquest matí la proposta ha tingut una bona acceptació, i moltes de les persones que passaven per la plaça Verge del Vilar s’interessaven per la proposta de l’Illa per Blanes.

Illa per Blanes: Un espai totalment públic, d’equipaments i parc urbà.

Com ho farem?

Tancar definitivament el projecte faraònic de l’Illa de Blanes tant la versió de CiU (illa Isosaki) com la versió PSC (el mar dels sentits) assumint les diferents administracions cadascun en la part que correspongui la seva responsabilitat. (segons els documents signats i les aportacions fetes: Generalitat 90%, Diputació 5% i Ajuntament 5%)

Evitarem tenir que cedir el sostre de 30.000 metres quadrats per privatitzar una part de l’Illa.

Un aparcament en planta subterrània.

Hotel d’entitats.

Edifici d’oficines i espais municipals

Espai polivalent per fires, exposicions i activitats, edifici singular de 5000 metres quadrats,

80% un espai públic, un veritable parc urbà.

La proposta privada d’unes sales multicines i sala de convencions, si te inversors al darrera caldria situar-la a sota on està instal·lat el nou CAP. Mitjançant un concurs i el pagament d’un cànon, aquest espai podria tindrà una utilitat pública, l’espai aniria acompanyat d’aparcament en plantes subterranis.

En els sis primers mesos aprovarem les bases d’un concurs públic per tenir un projecte definitiu, avui us presentem un avantprojecte.