22 de maig 2007

(28 dies) El preservatiu deixa en evidencia al candidat del PSC

(28 dies) Josep Marigó ha tornat a demostrar la baixesa moral del seu perfil, mentre el seu partit es dedica a repartir pastes, roses, i vi i obliga a uns quants jubilats anar als actes, ell te la santa barra de critica i frivolitzar amb el repartiment de preservatius que ha fet la nostra candidatura entre els joves i no tant joves.

Ho ha fet en el debat organitzat per la Cadena Ser entre els candidats dels grups amb representació a l’Ajuntament de Blanes, ha excusat l’assistència per problemes físics el candidat del PP Celestino Lillo i s’ha escaqueixateixat de participar el candidat de CiU Josep Trias.

Fins i tot el substitut de Trias, Carles Gibert ha reivindicat l’ús del preservatiu, les cares de la majoria dels presents ha sigut de sorpresa e indignació davant l’actitud retrograda del candidat socialista que ha demostrat la seva poca credibilitat al criticar el lliurament dels 10.000 preservatius que ha realitzat Esquerra i les Jerc de Blanes.

Criticar les campanyes de salut que volen evitar contagis de malalties sexuals o altres com el SIDA, mostra fins i tot un tarannà molt llunyà no solament del PSC, sinó també d’aquells que sempre mouen els fils.

Avui Marigó ha superat tots els límits, ha anat molt més enllà que els més carques. La patètica situació ha comportat que els aplaudiments dels espectadors davant la simpatia de Carles Gibert i Joan Puig que fins i tot li ha regalat un preservatiu, que malauradament i de molt mal humor ha rebutjat.

Per cert Esquerra encara té preservatiu per repartit, “si vols tenir el preservatiu que Marigó no vol, demana’l al local d’Esquerra”.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Mireu potser ens hariem de protegir de persones com vosaltres,que tot ho fam perfecte i coherent.

Anònim ha dit...

Ets un impresentable Joan

Anònim ha dit...

gràcies persones anonimes del psc, vau perdre els papers ahir i avui, i el diumenge tindreu un disgust, esquerra pujarà molt i Marigó ja ha decidit que va a l'oposició al no voler pactar amb esquerra.

demano als veritables socialistes que no llencin al vot votant perdedor marigo.