23 de maig 2007

(27 dies) Gràcies PSC per la vostra actitud, heu decidit anar a l’oposició, no cal que us votin


(27 dies) Vist el debat d’ahir on esquerra va ser objecte dels atacs de la sociovergència local, haig de reconèixer que estic preocupat, preocupat per la pobresa de les propostes que PSC i CiU presenten.

En lloc d’explicar les seves propostes, van estar tot el debat carregant contra el programa d’esquerra sense aportar explicacions. Us vaig trobar molt poc preparats per gestionar l’Ajuntament, esteu anant a remolc d’esquerra sense reconèixer les nostres propostes.

Propostes treballades i debatudes que donen il·lusió i demostres el compromís, crec a més que el candidat socialista es va equivocar al intentar ridiculitzar la campanya d’esquerra de repartiment de preservatius.

Ridiculitzar el repartiment de preservatius en plena lluita contra el SIDA me sembla molt perillós, li demano al PSC que desautoritzi la seva greu errada, per cert no només repartim de nit, també de dia, avui mateix ho hem fet a les diferents dependències municipals i amb molt d’èxit.

Per cert gràcies a la gent que ens demana el preservatiu que el candidat socialista volia prohibir, si no el tens encara hi ets a temps.