13 de maig 2007

(40 dies) Una tarda entranyable la presentació del llibre “Què pensen de Joan Puig..... i què en diu ell”





(40 dies) Gràcies a tots els que han fet possible que finalment sortís a la llum el llibre, gràcies als que van venir a l’acte de presentació d’aquest dissabte a la Casa del Poble, gràcies a Rafel Bagot (blanenc i periodista de TV3) que va preparar una magnifica presentació, gràcies a tots els que han escrit i van voler participar de la presentació.




Treure un llibre i aquest llibre en concret, representa l’esforç de molta gent, i l’acte d’ahir conduït magníficament per en Rafel premia sincerament aquest esforç.

Per mi va ser un molt bon dia, vaig intentar contestar les preguntes de la manera més sincera, i reconec que fins i tot estava nerviós. Fins i tot signar alguns dels exemplars va ser emocionant, i ser a més que en resten alguns exemplars per signar que espero poder fer en els propers dies.



Vull també donar les gràcies a les diferents llibreries de Blanes que han acceptat posar el llibre a la venda, el que me permet poder arribar a molta més gent.

Per cert també m’agradaria rebre les impressions d’aquells que podeu i voleu llegir el llibre. Per cert el llibre també estar a la Biblioteca de Blanes i a l’arxiu municipal a qui agreixo la seva atenció.

Per últim no puc entendre que l’encara Regidora de Joventut del PSC hagi impedit que el punt d’informació juvenil posessin a l’aparador un cartell de presentació del llibre editat per la Casa del Poble, mai havia vist i ni podia imaginar-me que una regidoria del meu Ajuntament, practiques la censura i el sectarisme, jo mai ho faria, ni tampoc ho faré.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El polític més "rosa" de la galaxia gironina, Joan Puig, presenta llibre: "Què pensen de Joan Puig...i què diu ell", prologat per l'inestimable Puitxi, on recull articles d'opinió i escrits d'altres sobre ell mateix.
Un exercici d'egocentrisme humà, lloable en aquells que tenen molt a dir, però no gaire recomanable per a un polític com Puig. Perquè es una miquetona passat de voltes presentar un llibre, sobre tú mateix, en plena campanya electoral i prologat pel teu amo. L'eclèctic Puig s'ofega en la seva pròpia foguera de les vanitats, mentre a Blanes no és que rendeixi gaire la forma de fer, que més que política de'esquerres sembla política de fer-se veure el més possible.

Anònim ha dit...

Pot ser, si llegisis el llibre coneixeries la feina feta per en Joan, el fet de no anar escampant constantment la feina feta, no vol dir que no en facis.