27 de maig 2007

(18 dies) Diari d’una jornada 27-M 11,45 h. Vaig a l’enterrament d’un bon amic, la diada electoral segueix.(18 dies) A les deu i com molts altres persones de Blanes, he anat a l’enterrament d’en “Maur” un amic, agitador cultural, que ens va deixar el passat divendres.

La pau de l’església donar per pensar, la vida moltes vegades és dura, moltes vegades les discussions són massa venals. La política, entesa com espai de canvi, de coherència, de treball per millorar les coses i la vida dels seus ciutadans val la pena.

Moltes vegades parlàvem amb en “Maur” i fins i tot discutíem i veiem les coses diferents, però sempre va bé parlar en persones que veuen les coses diferents, gràcies pel seu treball i la dedicació als demés.

Sortint de l’enterrament vaig a diferents col·legis electorals, començo per la Casa Saladrigues i el Carrer ample, les primeres paperetes han estat ja dipositades, d’aquí una estona aniré a votar amb la família a la Casa Saladrigues, i desprès tornarem a visitar els diferents col·legis electorals, és una tradició que faig a totes les eleccions.

És una manera més de seguir l’evolució de la jornada, esperant que la participació vagi a més.