15 de maig 2007

(38 dies) Polítiques d’aparcament per la gent, 1 h. gratuïta a l’aparcament de SABA i 1 h i mitja a les zones blaves


(38 dies) Aquestes dues propostes són algunes de les mesures que ERC ha presentat aquesta tarda en roda de premsa a l’entrada de l’aparcament de SABA del Passeig de Mar, propostes adreçades aquells cotxes que paguin l’impost de circulació a Blanes i que es poden dur a terme en els sis primers mesos de govern.

Us adjuntem la resta de propostes que avui hem fet publiques.
A l’any 1993 ERC va ésser l’únic grup polític que va defensar la participació directa en l’aparcament subterrani que és feia en el passeig de mar, lamentablement ens vam quedar sols, no és la primera vegada. El que estar clar és que l’empresa SABA l’adjudicatària ha guanyat molts diners, i ha amortitzat l’aparcament molt més ràpid del que pensava. Però no podem viure de record i per tant cal afrontar una política contundent d’aparcament públic.

Ampliarem l’aparcament actual del Passeig de Mar, fins doblar com a mínim la seva capacitat. Negociarem amb SABA aquesta ampliació que passaria per crear una empresa mixta municipal/privada que permetés polítiques d’aparcament de primera hora gratuïta. En cas de negativa, ho farem d’iniciativa municipal, amb entrada independent (projecte estudiat per l’ABBC).

Mentre no tinguem feta l’ampliació, garantirem la primera hora gratuïta a l’aparcament del Passeig de Mar (abans de finalitzar l’any, negociació amb SABA) per tots aquells cotxes que paguin l’impost de circulació a Blanes.

1h i mitja gratuïta a les zones blaves del municipi per aquells cotxes que paguin l’impost de circulació a Blanes (disc d’aparcament).

Gestionarem l’aparcament del Port d’acord amb la Generalitat de Catalunya

Construirem un aparcament subterrani a l’espai de l’Illa per Blanes.

Aparcament subterrani en cas de dur a terme la construcció del nou mercat municipal.

Tots els blocs de pisos, apartaments, i grans instal·lacions tindran solucionat les necessitats d’aparcament.



1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja,ja, durant 3 anys i pico ja va tenir temps ERC de fer aquestes propostes.