06 de maig 2007

(44 dies) Avui l’AAVV de la La Plantera organitza el segon debat dels candidats

(44 dies) Avui ens tornarem a trobar els diferents candidats a l’alcaldia de Blanes per debatre cinc punts del programa, el debat ha estat organitzat per l’Associació de Veïns de la Plantera i estarà moderat pel periodista del Cafe & llet Albano Fachin i constarà de cinc parts i els temes a tractar seran Cultura, Polítiques de Joventut, Polítiques socials i d’immigració, Vivenda i Seguretat ciutadana.

Vull felicitar a l’AAVV de la Plantera per la iniciativa, fomentar els debats és una manera clara de poder explicar propostes sense embuts, és una manera d’evitar propagandes buides de contingut i permet als ciutadans discernir entre les diferents candidatures amb molta més sinceriat.

El debat tindrà lloc al Col·legi Públic Napoleó Soliva a les vuit del vespre i permetrà que cada candidatura expressi amb igualtat d’oportunitats les seves propostes en els temes escollits, i desprès cada ciutadà lliurament escollirà la seva decissió.

Fins a la tarda, us animo a venir al Col·legi Napoleó Soliva, sempre he cregut que les iniciatives de la societat civil mereixen el suport de tothom, i en aquest cas encara més.