07 de maig 2007

(43 dies) “Què pensen de Joan Puig..... i què en diu ell” el meu primer llibre es presenta aquest dissabte

(43 dies) Finalment es presenta aquest dissabte a les vuit del vespre a la Casa del Poble el meu primer llibre, un conjunt d’articles publicats o no al llarg dels darrers anys, una entrevista amb profunditat realitzada per la periodista Laura Juanola sobre la política municipal i els dotze anys de regidor a Blanes i un recull d’article amb opinions de polítics, periodistes i persones que m’han conegut.

El llibre te el pròleg del Conseller de Governació i Secretari General d’Esquerra Joan Puigcercós i compte unes 70 fotografies de la meva activitat política.
El llibre ja està imprès ( a la fotografia observant els primers fulls sortits de màquina) i sortirà a partir del proper dissabte i es podrà trobar a les principals llibreries de Blanes, o el mateix acte de la presentació.

L’acte comptarà amb la presencia de diferents persones que han escrit, que estant pendents de confirmar i serà presentat per un blanenc il·lustre.

Només agrair a tots i a totes els que han fet possible el llibre, periodistes, polítics, ciutadans, fotògrafs, editor, etc. Sense tots ells, el llibre no existiria.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Penso que vostè, com els altres 21 membres de la Cova d'Alí Babà que és l'Ajuntament de Blanes, és un LLADRE. I vostè ha estat el GOS FALDER de l'impresentable MESTRE MARIGÓ. I això que sempre he estat votant d'ERC.