21 de maig 2007

(31 dies) Mentir els hi costa molt poc



(31 dies) El candidat del PSC li costa molt poc mentir, davant la proposta seriosa, realista presentada per Esquerra per l’Illa per Blanes (un espai 100% públic), ells han revifat la seva proposta i han amagat i han mentit sobre la seva proposta.

Sabedors que la seva proposta és més power-point i que no s’aguanta, que no és sostenible medi ambientalment, ni econòmicament; però per tal de contrarestar la nostra proposta, que per cert ha tingut un gran impacte en positiu entre els blanencs, han ideat mentir i amagar les parts negatives.

Per aquest motiu Esquerra de Blanes ha emes aquesta tarda la següent nota de premsa.

NOTA DE PREMSA.

Davant les declaracions fetes pel candidat del PSC a l’Alcaldia de Blanes que no diuen la veritat sobre el seu projecte a l’Illa de Blanes, demanem als partits polítics (PSC i EUiA) que defensen la proposta de construcció del projecte del “Parc del Mar” que per damunt de tot no enganyin, que diguin les coses clares i expliquin que és aquest projecte.



El projecte que defensa el PSC i segons sembla EUiA te ple de mancances i en cap cas garanteix l’ús 100% públic dels 50.000 metres quadrats i entre les seves mancances trobem:


La proposta realitzada per La universitat Pompeu Fabra no inclou cap aparcament.


Es privatitzant mitjançant cessió a la Generalitat de Catalunya 30.000 metres quadrats de sostre edificable per construir un complexa hoteler i d’apartaments privat en un solar públic,
Es privatitzant per concurs l’espai central de l’Illa per la construcció d’un balneari tipus Caldea (el parc del mar), el que comporta la pèrdua del que tindria que ser el principal parc públic de Blanes.


El Parc del Mar, és un balneari artificial que és vol construir a pocs metres del mar, que prèvia entrada gaudiran d’un espai públic. (gens sostenible)


Responsables polítics del PSC, prou ja de seguir enganyant als blanencs i a les blanenques. Esquerra de Blanes seguirà treballant per fer possible una Illa per Blanes 100% pública, amb un gran parc (80% de l’Illa (40.000 metres quadrats) i la resta un aparcament subterrani, un Hotel d’entitats, un edifici administratiu i un espai firal.


L’única proposta que garanteix equipaments públics, ús 100% públic de tota l’Illa i te viabilitat econòmica és la proposta presentada per Esquerra el passat dissabte i que és ensenyada i explicada en els nombrosos actes que realitzem per tota la vila durant aquest dies d’intensa campanya. Proposta recollida en el programa electoral d’Esquerra.

Blanes, 21 de maig de 2007