29 de maig 2007

(14 dies) Gràcies a tots i a totes els que ens han votat

(14 dies) Per una vegada que els resultats no t’acompanyin te una virtut, és la tranquil·litat dels dies desprès de les eleccions. Per primera vagada no estem a l’ull de l’huracà, no tenim la responsabilitat.

La responsabilitat la te ara la llista més votada, Josep Marigó ha estat el candidat més votat, ell escull parella de ball i ara caldrà veure la seva responsabilitat, i si te la capacitat d’arribar acords.

Cap partit te dret a demanar el cap d’altres partits, mai nosaltres hem demanat o demanarem el cap d’un company d’un altre partit per parlar o negociar, sincerament demanar dia darrera dia el meu cap per poder repetir el tripartit es converteix en una obsessió una possible demanda.

Ho puc entendre en campanya electoral, però desprès de les eleccions on Esquerra ha perdut i a més, hem reconegut la nostra derrota, me sembla una pèrdua innecessària de temps.

Ara és l’hora de la responsabilitat, és l’hora de que Marigó prengui decisions i demostri que finalment sap estar al capdavant d’un projecte.

Per cert segueixo permetent que tothom faci els comentaris que vulgui, però demano que no s’insulti.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Joan, acab de llegir el teu comentari. Analitza el que passat, queda't amb el bo, aprèn dels errors -si n'has fet- i tira per envant. Coratge! La nostra lluita és una marató i tu ets un corredor de fons. Des de Mallorca, una abraçada, a tu i a la teva gent.
Jaume Sastre

Anònim ha dit...

En Marigó et va fer fora del govern i ara et vol fora d'ERC local. És clar que busaca afeblir ERC. De debó, em sembla que davant d'un atac d'aquesta magnítud cal actuar i prendre decisions. Potser és Marigó qui ha de plegar per la seva incapacitat de treballar en equip!