30 d’abril 2007

(49 dies) El PSC com sempre, no compleix el que signa

(49 dies) La tradició de les campanyes electorals a Blanes estableix que sempre se signa un acord entre totes les forces polítiques. Aquest cop, el PSC que encapçala Pere Garcia ha fet tot el possible per trencar els acords signats.

En la darrera reunió i desprès d’intentar rebentar l’acord (nomès cal veure la cara de les candidatures noves que es presenten, al·lucinen de les actituds dels socialistes) i veure que es quedaven sols, van acceptar els acords presos per majoria.

La sorpresa surt aquest diumenge quan les “Brigades Socialistes” empastifant tot el que troben al seu pas, sense respectar l’acord pres en la reunió, comences a penjar “Marigos” a tot pal vivent. Amb el nou lema “l’alcalde de tots els pals” el PSC trencar tot el troba, i segueix la tradició de no complir els acords que signa.

Esquerra, lamentablement en te experiència, els socialistes van incomplir l’acord de govern signat a Blanes entre PSC/PSOE, EUiA i Esquerra, i per defensar l’acord ens van expulsar del govern. Desprès es neguen a tancar l’aparcament de d’autocaravanes, malgrat el plenari municipal ho havia aprovat.

I avui finalment rebenten les reunions dels partits polítics i el PSC no compleix els acords signats. Com a candidat a l’alcaldia de Blanes demano als socialistes que és disculpin, que compleixin el que signen i diuen i que ajudin a no embrutir més del compte la nostra vila. En cas contrari no en mereixen la més mínima confiança.