10 d’abril 2007

(63 dies) La democràcia de Marigó(PSC) i Salmerón(EUiA)

(63 dies) El Club de Patinatge Artístic de Blanes va presentar en funció del reglament de subvencions de l’Ajuntament, la sol·licitud per cobrar els diners que segons el Club li pertanyien en funció del campionats on participa.

El regidor d’esports i candidat d’EUiA Joan Salmerón s’hi va negar sense cap mena de raonament. Tot plegat va comportar que el Club presentés queixa al Síndic de Greuges Rafael Ribó (ex IC) davant la intransigència del govern bipartit de l’Ajuntament de Blanes (EUiA/PSC).

El Síndic de Greuges ha emès una resolució que en els grans trets acaba donant la raó al Club. Confirma que l’Ajuntament pot subvencionar a discreció, però si s’estableix un reglament aquest s’ha de complir, e insta a l’Ajuntament a donar resposta a la petició.

Resultat del dictamen del Síndic, una autentica “pataleta” per part del regidor d’esports Joan Salmerón (EUiA) que es va notar en el darrer ple municipal. Amb una actitud xulesca va anar contestant als diferents portaveus que van preguntar pel tema. En lloc de plantejar-se una solució via negociació, decideix tirar pel camí del dret i passar de la pròpia resolució del Síndic de Greuges.

Però el més greu, el més impertinent, i el que un polític no pot permetre és el que va succeir al final del plenari, quan la responsable del Club es va dirigir en tota educació al regidor i li va preguntar que pensava fer davant la resolució del Síndic. Joan Salmerón (EUiA) amb total rebuig als més elementals principis democràtics és va negar a contestar-li, i encara més greu l’Alcalde (accidental) li va permetre. Sento vergonya per l’actitud insultant dels responsables polítics del govern municipal.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracias por hablar claro. Coincido con lo que dices, pueden pagar o no, però lo que no pueden hacer es negarse a contestar.

gracias.

Anònim ha dit...

hola,

mira't això. Potser t'interessa...

http://www.marcvidal.cat/pindoles/2007/04/quina_putada.html