28 d’abril 2007

(51 dies) Polítiques de salut: Presentació de la campanya “mulla’t per Blanes, mulla segur”

(51 dies) Ahir amb la presencia del director de cinema Conrad Son i de Joan Bertrana (núm. 6 de la candidatura d’esquerra) va tenir lloc la presentació de la campanya dirigida a la gent jove per les properes eleccions municipals.

Amb una xerrada col·loqui sobre sexe segur i en català Conrad Son va parlar amb naturalitat del sexe amb un amena xerrada que va despertar el bon rotllo dels presents.

L’acte va ser presentat per Joan Bertrana, una de les persones que s’ha volgut incorporar al projecte d’Esquerra, persona implicada en la vida associativa de Blanes, és una persona jove, preparada per portar la futura regidoria d’emancipació, l’espai per desenvolupar i activar sense sectarismes les polítiques joves en el proper Ajuntament.
La regidoria d’emancipació és una de les propostes d’esquerra i té una vital importància per la seva transversatilitat i concretament en el tema de polítiques d’habitatge, una clara aposta de la nostra candidatura (més de 300 habitatges principalment de lloguer en la propera legislatura).

L’acte va servir per presentar la dita campanya, consistent en el repartiment durant els propers dies de 10.000 preservatius amb el lema “Mulla segur, si mulles, no te la juguis, fes-ho amb protecció” és una petita contribució a l’educació i a la salut de tots.

Si no el tens, adreçat a l’oficina electoral d’Esquerra al Passeig de Dintre, 18 o adhereix-te a la candidatura (jpuig@blanes.cat) i el rebràs a casa teva.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats per ser lliures. ésser desacomplexats i fer les coses amb estima al municipi i al País.

Anònim ha dit...

El PSC i Marigó poden dir el que vulguin,però des que van expulsar erc del govern, es nota el descontrol. Tot aturat i li fotien la culpa al Puig.

Puig Alcalde i els demes que s'esperin

Anònim ha dit...

Estic d'acord esquerra a l'alcaldia