29 d’abril 2007

(50 dies) Demà dilluns el darrer ple ordinari de la legislatura




(50 dies) I el ple tindrà lloc a Casa Saladrigues, recordeu que en el darrer plenari municipal es va aturar per veure l’esquerda que havia aparegut en el sostre de la sala de plens. L’esquerda és més greu del que es pensava i la sala ha quedat clausurada fins a nova ordre.

El darrer plenari tindrà lloc a la Casa Saladrigues, en unes dolentes condicions, poca capacitat de l’espai, i tot per una sectària decisió de l’alcalde que no ha volgut acceptar l’oferiment que li ha fet el President de la Casa del Poble per realitzar els plens en el segon pis de la centenària entitat.

És un trist final per una grisa legislatura, un final que ens porta a les properes eleccions del 27 de maig, on tot estar més obert que mai, una legislatura que és recordarà per ser la primera que un acord de govern no arriba fins al final. I tot plegat per una deslleial decisió d’un alcalde que no ha sabut estar al capdavant d’un equip.

També significa el darrer ple com a mínim d’alguns regidors que ja no van a les llistes, alguns d’ells hem compartit hores de treball i de feina, al govern i a l’oposició i alguns pretenen que no els hi podem dir unes paraules.

Gràcies per haver dedicat hores de la vostra vida com a regidor de l’Ajuntament de Blanes.