10 d’abril 2007

(62 dies) Diada del Vilar, diada per evitar el desdoblament de la N-II

(62 dies) Avui diada del Vilar he assistit com molts altres anys a la festa que té lloc en el Santuari. Avui durant la missa el rector ha fet referència a la manifestació que tindrà lloc el proper 15 d’abril a les 12 del migdia, i ha convidat a tots els presents a participar-hi.

Igualment durant el recorregut hi havia amb més o menys gràcia diferents pancartes que convocaven a la dita manifestació, recordem que la manifestació surt de la proposta que vam presentar en el plenari municipal i que va ésser aprovada per unanimitat.

El problema radica que Josep Marigó alcaldable del PSC va intentar en tot moment que la manifestació no és fes fins desprès de les eleccions municipals. Per sort es va quedar sol i va tenir que assumir la proposta majoritària.

Malgrat tot es nota que el interès per aquesta convocatòria no és una prioritat per l’actual Govern municipal, encara a data d’avui, la pagina web oficial de l’Ajuntament encara no diu rés de la convocatòria, esperem que finalment s’arregli i el candidat socialista es posi les botes i encapçali amb totes las conseqüències la defensa dels interessos de Blanes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Marigó s'amaga, dir que el vilar no li passa res, es una vergonya.

Que plegui si ha d'estar a les ordres dels germans nadal.

Defensa més Lloret que Blanes