15 d’abril 2007

(57 dies) Gràcies, moltes gràcies per venir a escoltar-nos, la vostra presència ens encoratja a treballar encara més per assumir el govern municipal

(57 dies) Vam omplir el primer pis de la Casa del Poble. 220 persones van poder entrar; altres, es van trobar amb l’escala plena. Els hi demanem disculpes. Per realitzar aquest acte volíem un altre espai, però el Teatre estava ocupat i vam intentar guanyar la màxima capacitat amb l’escenografia preparada.

Omplir un dissabte a la tarda amb gent de tota condició i edat ens omple de satisfacció i ens obliga, sense cap mena de dubte, a ser més curosos en l’exercici de la nostra responsabilitat.

I volem exercir aquesta responsabilitat. Creiem en el projecte d’esquerra de Blanes i amb la gent que hem escollit per portar-ho a terme: Conxita Boldú (2) Quim Rutllant(3) Assumpta Pla (4) Jordi Esteve (5) o Joan Bertrana (6) i la resta de membres de la candidatura podem oferir el millor projecte per la ciutat.

Ho vaig dir en el meu discurs, segurament massa llarg, però volia explicar el projecte que tenim, el projecte que hem treballat i preparat amb tota la il·lusió possible.

Queden sis setmanes per seguir explicant les nostres propostes i donar a conèixer la gent que les hem d’executar i ens comprometem a mullar-nos plenament per Blanes.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Magnífic acte de campanya, ben fet, amb propostes. Estic d'acord bertrana regidor i puig alcalde.

Anònim ha dit...

ERC amunt, que el PSC i CiU pactin si volen, ni aixis podran aturar esquerra

Anònim ha dit...

Els que dubtaven que es mirin el bloc i les fotografies.

ERC al govern i els altres a l'oposició

Anònim ha dit...

Vaig venir al sopar, i hem va sorprendre el canvi,i sobretot la quantitat de jovent que hi havia.

Puig Alcalde!
Bertrana Regidor!

Anònim ha dit...

jA,molt bé, però quants dels assistents eren de Blanes??? jo he mirat les fotografies i ja tinc la resposta!