14 d’abril 2007

(58 dies) Volem que els ciutadans ens puguin escoltar, ens presentem per governar Blanes, ara és l’hora d’Esquerra a l’Alcaldia

(58 dies) Amb la presencia del Conseller de Governació i Secretari General d’ERC Joan Puigcercós presentem la llista per governar Blanes. Ho vaig dir el dia de la meva presentació aspirem amb tota humilitat però amb tota la il·lusió a l’alcaldia de la nostra Vila.

Presentem un equip de gent amb experiència, preparada, jove e il·lusionada per portar Blanes al lloc que es mereix. Tenim propostes concretes, clares i realistes, que millorin el dia a dia dels nostres vilatans.

CiU i PSC han governat Blanes amb alternança, en les darreres tres legislatures amb el suport nostre, amb més o menys sort. Hem participat de la feina i de la tasca de gestionar Blanes, i hem sigut partícips de les millores que Blanes ha tingut, però no hem pogut evitar actuacions que ens han perjudicat com a ciutadans.

ERC ha donat la cara, ens hem mulla’t per Blanes, per evitar que decisions alienes perjudiquessin la nostra vila.


A l’any 92 des de fora de l’Ajuntament ens vam oposar a la brutal extracció de sorra del Delta de la Tordera, perquè enteníem que comportaria problemes d’estabilitat a les nostres platges, el temps i el mateix Ministeri ens ha donat 15 anys desprès la raó. Cal que el Ministeri rectifiqui el seu greu error.

A l’any 93 també des de fora de l’Ajuntament vam demanar una participació municipal en l’aparcament subterrani del passeig de mar per tal de fomentar polítiques públiques d’aparcament, no ens van fer cas, avui tothom brama d’aquella concessió, ara és l’hora d’ampliar i participar en l’ampliació de l’aparcament..................

Aquesta tarda seguirem explicant la nostra proposta per un Blanes de qualitat per els seus vilatans. Us hi esperem, tenim un lloc per vosaltres.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui estem amb tú, per la valentia i la coherencia que has demostrat.

Anònim ha dit...

On era en Joan Puig? On era quan va haver l’accident de la festa major en que va esclatar un foc artificial per error sobre la gent de la platja, mentre el senyor Marigó s’interessava pels ferits a la mateixa platja i després als hospitals, o mentre el senyor Marigó inspeccionava la zona de l’accident a altes hores de la matinada.?

On era el senyor Joan Puig, quan es va inundar el carrer Ample per culpa de l’obra mal feta pel seu govern (PP+CiU+ERC), mentre el senyor Marigó ajudava als botiguers a treure aigua i fang de les seves botigues i de les seves cases a altes hores de la nit? El senyor Trias, no cal que em contesti ara ho pot fer més tard, però ell tampoc no hi era.

On era el senyor Joan Puig, quan va haver l’accident del Port en que una onada s’emportar vàries persones al mar, mentre el senyor Marigó donava la cara i estava al peu del canó.? El senyor Trias, tampoc no hi era i el senyor Crespo del PDB es va dedicar a insultar i mentir davant les càmeres de TV.

Anònim ha dit...

De "farras" nocturnes per Madrid i assaltant piscines

Anònim ha dit...

Deixeu de dir mentides sobre Puig. Que ha fet l'alcalde per la manifestació per salvar el Vilar.

Boicotejar a la bona gent, fer cas de Nadal i enganyar al seu poble.

Que dimiteixi Marigó i Nadal, quina vergonya.

Anònim ha dit...

Mentides?
Hi han fotos, nen/a!!!

Anònim ha dit...

publiqueu les fotos d'una vegada, fareu callar als increduls d'una vegada.

Que Marigó i Trias avui no dormiran,

endavant i força

Anònim ha dit...

Salut i republica, ahir vam fer política, me sento orgullòs.

endavant.

Anònim ha dit...

Volem les fotos, Bertrana regidor

Anònim ha dit...

http://periodistas21.blogspot.com/2005/08/aguas-revueltas-en-la-piscina-de-pedro.html


http://blogs.periodistadigital.com/politica.php/2005/10/18/esquerra_duerme_bien

Anònim ha dit...

Les de les farres les guardem per mes endevant.
I com dieu, Salut i Republica

Anònim ha dit...

Ja podeu mirar les fotos. enveja, pura enveja,