06 d’abril 2007

(66 dies) El retràs en l’enderrocament de l’antiga escola Mn. Joan Batlle posa en perill que entri en funcionament en el curs 2008-09

(66 dies) Malgrat que el candidat a l’alcaldia pel PSC utilitzi fraudulentament la seva condició d’alcalde per fer campanya electoral, és tenir molt pocs arguments vendre com una victòria el retràs de quasi vuit mesos en les obres d’enderrocament de l’escola Mn. Joan Batlle.

En lloc de preocupar-se de que les obres d’aquesta reivindicació històrica comencessin en el seu moment i evitar-nos costos innecessaris, l’equip de govern ha estat incapaç d’aconseguir-ho, malgrat que la Conselleria corresponent estigui en mans del seu mateix partit.

Conseqüències d’aquesta situació, més despeses per l’Ajuntament, el transport escolar dels alumnes al llarg d’aquest mesos que no han sabut negociar i han assumit les arques municipals, i sobretot la pèrdua de qualitat de vida dels veïns per l’endarreriment de les obres que fa difícil que es pugui inaugurar pel curs 2008-09.

La no dedicació per part de l’alcalde a solucionar els problemes greus de Blanes comportarà un retràs considerable, i aquest no és l’únic exemple, però que a més es faci la foto amb “casc” per intentar demostrar que fa alguna cosa, encara és més patètic.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Es molt patetic tinguè que utilitzar un retras per fer una obra electoral.

MArigó està acabat i Trias va tenir un mal jefe, Un ramos dedicat als seus negocis.