08 d’abril 2007

(64 dies) El fracàs de l’Illa IsosaKi i el Mar dels Sentits no ens ha de perjudicar

(64 dies) El proper equip de govern de Blanes haurà de negociar amb la Generalitat de Catalunya una sortida sense costos per l’Ajuntament del projecte “Illa de Blanes”.

Desprès de més de dues legislatures en que els diferents governs de la Generalitat de diferent color polític s’han estavellat en el projecte, a l’igual que els alcaldes de CiU i PSC, ara ens cal una sortida no traumàtica del Consorci.

Des d’Esquerra, no acceptarem cedir el sostre edificable (30.000.-metres quadrats) a la Generalitat per tornar el crèdit, tal i com proposen i accepten PSC, EUiA i fins i tot el PP, i no ho acceptem per què mai, dic mai, ho hem signat i mai ho hem compromès.

Si el projecte Illa de Blanes (power point Ramos i CiU o power-point Marigó i PSC/EUiA) no té futur, cal aplicar les solucions previstes segons els estatuts del propi Consorci, cada administració que forma part de l’ens ha d’assumir la seva responsabilitat en funció de les seves aportacions.

Amb les darreres dades que tenim, la Generalitat de Catalunya hauria d’assumir quasi el 90% de la devolució del crèdit i la Diputació de Girona, l’Ajuntament i el Consell Comarcal de la Selva la resta, principalment les dues primeres administracions.

A partir d’aquí, cal tocar de peus a terra i convertir “l’Illa per Blanes” en un projecte pels vilatans, un espai amb equipaments públics (hotel d’entitats, aparcament, oficines municipals i espai polivalent) i un gran parc que ens aboqui a la Mediterrània i a Sa-Palomera.

La candidatura socialista i la de CiU estan lligats de peus i mans pels seus ambiciosos i poc realistes projectes i no tenen força a l’hora de negociar una sortida pensada per Blanes. Des d’esquerra ens comprometem a negociar per tenir una sortida digna per Blanes, tenim la raó i tenim els projectes.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

El PSC diu que estem lligats i que cal tornar el credit, Ees veritat o no?

si no es com dieu el paper del psc és caldos.

Anònim ha dit...

I ERC que va fer durant els anys que va governar???? ara que no vingui amb solucions màgiques.

Anònim ha dit...

Impedir que fessin més bestiesses.

si segueixen més temps ja podem plegar. Es venen el poble per un plat de llenties.

Anònim ha dit...

Quines bestiesseses van impedir???
i quines propostes va fer ERC, ja que és molt fàcil criticar les propostes del altres quan un no fer cap ni una.

Anònim ha dit...

Impedir que Ramos edifiques a Pinya de Rosa, que signes el conveni de l'aigua que haguès comportat un increment abusiu del preu de l'aigua.

Que Marigó fes rectifica dels errors del canvis de circulacio a l'argemir, que rectifiquesin malgrat fer-ho tard del tema de la n-II.....

ens vols més?

Anònim ha dit...

Molt bé, però és molt fàcil criticar les propostes dels altres, ja pregunto quines propostes ha fet ERC durant els anys que ha governat, no pregunto quines propostes ha fet rectificar o canviar. Jo parlo de propostes pròpies i no dels altres.