19 d’abril 2007

(56 dies) Aquest vespre a l’Esbarjo Parroquial parlarem de polítiques socials

(56 dies) La taula rodona està organitzada per Caritas de Blanes i participaran els cinc candidats per representació municipal, està previst quatre bloc, política social en general, Habitatge: el difícil accés a una vivenda digna, la lluita contra la pobresa, i Tercer Mon.

Des d’esquerra compartim molts dels ideals que fan possible que organitzacions com Carites treballin desinteressadament dins l’àmbit de les polítiques socials, Catalunya destaca per l’esforç de la societat civil en tota mena de polítiques socials, culturals, esportives i el que no podem es ofegar les seves activitats.

Volem que el treball en polítiques socials sigui veritablement en xarxa, ens preocupa les noves formes de pobresa, el repta de la immigració i la mateixa exclusió social de la gent d’aquí, sobretot la gent gran i que viu sola.


Esquerra vol polítiques socials per tothom que les necessiti, vinguin d’on vinguin. Però també volem que les polítiques socials no siguin només subsidis, volem que siguin polítiques que fomentin l’emancipació en tots els seus aspectes.

Cal evitar la marginació, els pisos patera, la precarietat laboral, la solitud de les persones grans, però fer-ho amb dignitat i eficàcia i en aquest sentit l’Ajuntament ha de fer un esforç considerable en les polítiques socials de proximitat.

I per damunt de tot una política d’habitatges socials realista i sense aturar-se, construirem 300 habitatges socials en la propera legislatura mitjançant l’empresa municipal d’habitatge i farem d’intermediaris reals en el mercat immobiliari de Blanes, ho farem per que ens creiem el que diem, més fets i no només paraules.

1 comentari:

Anònim ha dit...

He anat al debat d'aquest vespre,ius vull donar les gràcies perque heu estat els únics amb un missatge clar i concret, els altres s'han perdut.

ERC sabia el que deia, el Trias s'esforçava i els altres perduts.