10 de maig 2007

(41 dies) Els partidaris de la Sociovergència volen evitar a tota costa que Esquerra sigui decisiva.



(41 dies) ‘Vull parlar d’un article escrit per l’amic Josep Alúm, ferm partidari de l’anomenada ‘sociovergència’. Un article en el que parcialment parla de l’enquesta publicada al digital sa-palomera, però no diu tota la veritat, confirma que és pot produir un empat a 7 entre PSC i CiU, (la llista més votada podria pujar a 8) però nega que algun dels altres partits sumi amb un d’aquests dos. Cosa que no és certa, la llista republicana es situa en una forquilla de 3/4 segons l’enquesta feta per CiU, i és situaria com a tercera força política i decisiva per governar (l’enquesta ha estat filtrada intencionadament per CiU).



Ja sabem que això provoca certa urticària en els que volen seguir manant, malgrat que no es presenten a les eleccions. Sabem que diferents persones, els de sempre, els de les capelletes i els sectaris (quatre....) i que Josep Alum generalitza (quina barbaritat dir sectaris a tot un poble).

La imaginació de la sociovergència que transcriu l’article és de pel·lícula, posa totes les maldats en mans dels dos grups que més han treballat per Blanes, i que ho han fet amb honestedat i coherència, l’històric PSUC i els republicans. I ara volen que això no és produeixi, volen que segueixin manant els de sempre i els seus lobbys de pressió.

On era la sociovergència (PSC i CiU) en la defensa del Delta de la Tordera?, en la defensa de Pinya de Rosa? en la lluita per evitar que els ciutadans de Blanes paguéssim l’aigua més cara?, en la defensa per evitar el desdoblament de la N-II?, en la lluita per la contaminació de la Tordera?, en l’oposició en l’extracció de sorra feta a principis dels 90 i que ara el mateix Ministeri ha reconegut l’ impacte en la pèrdua del Passeig de S’abanell? Amagats, com sempre s’amaguen en els grans temes, i segons bufa el vent treuen el cap.

El PSUC de Maxi Antequera, Joan Sureda o Jordi Gelabert i Esquerra Repúblicana han dignificat Blanes i la política, malauradament el que feien uns i el que fan els altres té desgast, perquè els de sempre, els que no volen una sacsejada democràtica, no els hi perdonen la seva coherència.

Algú sap o s’imagina quant han perdut alguns partidaris de la sociovergència? per culpa de la coherència política d’aquests dos partits. Aquest és l’engany continuat del PSC i de CiU i els seus acòlits.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quien os entienda que os compre!
estáis de verdad de sanatorio!!!
En unas webs atacais a los "comunistas" y en otras los defendeis.
No entenc res..

Anònim ha dit...

El polític més "rosa" de la galaxia gironina, Joan Puig, presenta llibre: "Què pensen de Joan Puig...i què diu ell", prologat per l'inestimable Puitxi, on recull articles d'opinió i escrits d'altres sobre ell mateix.
Un exercici d'egocentrisme humà, lloable en aquells que tenen molt a dir, però no gaire recomanable per a un polític com Puig. Perquè es una miquetona passat de voltes presentar un llibre, sobre tú mateix, en plena campanya electoral i prologat pel teu amo. L'eclèctic Puig s'ofega en la seva pròpia foguera de les vanitats, mentre a Blanes no és que rendeixi gaire la forma de fer, que més que política de'esquerres sembla política de fer-se veure el més possible.

Anònim ha dit...

El PSC que no aguanta alpuig, mireu jo he anat a la presentació i felicito al PUIG i per cert he comprat el llibre i me sembla magnific.