27 de maig 2007

(16 dies) Diari d’una jornada 27-M 19,00, a punt pel resultat.



(16 dies) Ja tenim les dades de participació de les sis de la tarda, 7,55% menys de participació a Blanes respecte a les eleccions de 2003, i la baixada es repartida pels tres districtes.

En el districte 1.- un 7,86% menys de participació, en el districte 2.- un 7,4% menys de participació i en el districte 3.- un 7,64% menys de participació.

Tot resta obert a l’obertura de les urnes. Ara ja estic a la Casa del Poble, a la seu d’Esquerra, preparant les coses per començar a rebre els resultats, aquesta tarda he seguit anant pels col·legis electorals, Col·legi dels Padres, IES S’Agulla, Quatre Vents, Ctra. de Lloret.....


Ja resten poques hores per començar a tenir resultats, poques hores per saber el que diu la ciutadania, les tensions augmenten, nervis, expectatives, és difícil definir el que un pensa en aquests moments, però tinc la tranquil·litat de la feina feta i feta amb totes les ganes, fins d’aquí unes hores amb el resultat definitiu.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Puig dimissió

Anònim ha dit...

Feina feta? Quina has fet? Treballr per tu, aixo si que ho has fet. Puig marxa ja!!

Oriol de Mollerussa ha dit...

Em sembla que els blanencs no han apreciat gaire la teva feina.

Anònim ha dit...

La gent no sap apreciar la feina ben feta. Gracies Joan per intentar-ho.

Oriol de Mollerussa ha dit...

Això, això, la culpa és dels electors que són estúpids....

Anònim ha dit...

Només 885 vots per Esquerra... I en vareu tenir 1309 l'any 2003... Quina vergonya....Ja veig que a Blanes et funcionen "les complicitats de gent, el somriure, les paraules" que esmentaves a l'anterior post. Si gairebé us atrapen els "peperus" (només els treieu 41 vots, mare de Déu...) Sembla que haver haver ferit de mort l'eix catalanista us comença a passar factura. Que no us passi res a les generals, em sembla que la cadira de Madrid ja et trontolla....