29 de febrer 2008

(330) Carod Rovira a Blanes: Per una Girona alliberada de PP


http://www.stoppp.cat/

Ahir al vespre més de 120 persones van assistir a l’acte de campanya d’Esquerra a Blanes, per escoltar al President d’Esquerra Josep Lluís Carod Rovira, l’acte presentat per l’actual portaveu d’Esquerra a l’Ajuntament, Conxita Boldú, ha comptat amb nombroses persones de la societat blanenca.
L’acte ha finalitzat amb una crida per part d’en Carod a participar el proper 9 de març activant un veritable vot útil cap a Esquerra, l’única opció que dona prioritat a polítiques en benefici del nostre País.

Cada dia, més gent, percep que el vot a Esquerra és el que atura el PP, cada dia és demostra la utilitat del vot republicà per afavorir les nostres comarques.

Proper dissabte, acte central a Girona, 19 h Auditori de la ciutat amb: Joan Ridao, Josep Lluís Carod Rovira, Joan Puigcercòs, Francesc Canet i Joan Puig.
Us hi esperem

7 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats per l'acte, cal anar a votar i convertir el vot en útil, estic d'acord ara cal votar a Esquerra


endavant i sort

Anònim ha dit...

votare esquerra per impedir una girona popular.

salut u comença a fer les maletes

Anònim ha dit...

vaja vaja, al fons de la foto i veig el senyor llorenç, detingut per estafa i conegut follonero i juerguista de blanes. ara sel veu per esl actes i al costat dels polítics. aixo si sempre ben entrajat. quina mafia. aquest no es amic den caupena el nou carrec de confiança d'en trias?

Anònim ha dit...

Socialistes, esteu més malalts, heu perdut l'enteniment.

Marigó com que la secretaria que t'has posat no ésun carrec de confiança,com t'atreveixes?

Anònim ha dit...

i, independentment de què hi sigui... quin problema hi ha? ell se sabrà els seus quès... era un acte obert.

Anònim ha dit...

felicitats! l'acte va ser un èxit!!! sort i... aturem al PP! Girona lliure de zaplanas! (que se'n vagin a jugar a bolos!)

Anònim ha dit...

Aturem el PP, votant esquerra es barra el pas a l'extrema dreta