10 de febrer 2008

(296) Dissabte, 8/2, 21 h, Sopar a Platja d’Aro


Malgrat coincidir amb el partit del Barça, més de setanta persones van venir al sopar que la gent d’Esquerra va organitzar, una agradable i interessant vetllada acompanyants entre altres d’en David Puig, l’actual regidor a la vila, que ha demostrat saber el que vol.

En David me recorda, els meus inicis com a regidor a Blanes, me recorda la persecució que Esquerra de Blanes ha rebut durant aquests anys per part dels socialistes. Fins i tot avui, després de plegar de regidor a Blanes, encara se els hi nota el seu ressentiment, com vaig dir en el seu moment, que hi férem, ells s’ho perdent !!!!

En els postres vaig intervenir per explicar el paper d’Esquerra a Madrid i la necessitat de mantenir el grup Parlamentari a la propera legislatura, i vaig explicar el que és una realitat, el veritable vot per aturar el PP a Girona, és Esquerra.

Si volem que Girona segueixi essent, espai lliure de PP, que el PP segueixi essent extraparlamentari, cal el vot a Esquerra, fins i tot el PSOE ho sap, ells són els primers interessats en que mantinguem el segon diputat a Girona.

Tot seguit es va produir un interessant col·loqui amb els assistents que es va prolongar fins ben entrada la nit, gràcies a tots ells per mantenir aquesta vetllada tant agradable.