08 de febrer 2008

(291) Avui ens visita Marina Geli i el PSC de Blanes segueix perdut i enrabiat

La Consellera de Salut Marina Geli (PSC) ens visitarà quasi dos dies seguits, avui inaugurarà les urgències de l’hospital comarcal i el proper dilluns farà el mateix amb el CAP de la Plantera.

Recordo que el dia de constitució de l’Ajuntament de Blanes, en el teatre municipal vaig escoltar una trucada de la Consellera en el meu telèfon (fotografia) en que me demanava que fes alcalde a Marigó, i que ella vindria el dilluns i faria quadrar al portaveu socialista.

Veient l’actitud de ressentiment del portaveu del PSC, i la manera en que estar imbuint als seus regidors l’odi contra tots aquells que governen o donen suport, tinc el convenciment que ho vam encertar.

Ni la mateixa Consellera estava i ni està en condicions d’asserenar la bogeria en que s’ha situat la direcció del PSC blanenc, el to de les seves intervencions, la manca de respecta cap a l’alcalde, i als regidors, l’atac sistemàtic contra tot allò que no està al seu costat, demostren la deriva en que s’ha situat el mateix Marigó.

Però encara estic més astorat amb la gent de la seva llista, pensava que podríem reconduir les relacions, però veure en Josep Mª Serra i Quim Valls actuant com hooligans contra Esquerra i tot allò que s’acosta a Esquerra, sincerament me produeix tristesa i decepció. Amb tots dos he parlat sempre molt clar, tant en Marigó com ells dos sabien des dels primers dies que jo marxaria de regidor de l’Ajuntament, no entenc la seva actitud.

Per últim, veure a Joan Salmeron (EUiA) insistint amb un possible pacte d’esquerres, una i altre vegada i a la vegada veient que és incapaç d’aportar serenor al portaveu socialista, me deixà perplex; li demano que abans de seguir en aquesta línia és posi d’acord amb el PSC, nosaltres parlem amb tothom, ara que no ens manipuli i per favor no ens vulgui utilitzar.

“Marigó no és alcalde per un motiu molt senzill, el va perdre el seu orgull i la seva incapacitat per formar equip”

1 comentari:

L'Ignorant Mig-Ocre ha dit...

Ostres Joan.
Moltes gràcies.
Quines ganes tenia de dir lo de la consellera!!!!!!
Salutacions i Independència.
Reagrupem-nos.