22 de febrer 2008

(318) Arriba Zaplana i les pancartes d’Esquerra han estat arrabassades

Quina casualitat, cada vegada que venen els sectors més durs del PP a Blanes, patim una destrossa de les nostres pancartes, tal i com es veu a la fotografia (estació RENFE a Blanes), més d’una quinzena de pancartes han estat destrossades o arrancades o altres amb pintades amenaçadores.



Quina casualitat, avui ens visitava un dels màxims responsables de l’engany i de la mentida d’Estat sobre els atemptats de l’11-M, Eduardo Zaplana, ens visitava en un acte a la bolera de Blanes, la pregunta és què vol explicar una personatge de l’ala més dretana del PP, responsable d’aquesta mentida d’Estat?



La candidata popular per Girona, ha destacat aquests anys a Madrid com a diputada per Barcelona i una ferma defensora dels sectors més dretans del PP, com a portaveu del seu partit a la Comissió d’Interior li ha tocat representar un trist paper en contra de les llibertats democràtiques, tancament de diaris, llei de partits, ....

El PP es queixa perquè no és ben rebut pels ciutadans d’aquest País, se senten rebutjats, però ells respecten Catalunya? Crec que no. Us recomano el capítol del llibre “El més calent...al front de Madrid” que porta per nom “El Madrid hostil”