01 de febrer 2008

(281) ‘El més calent... al front de Madrid’ a Palma



Presentació del llibre a Palma, a la casa natal de Joan Alcover que gestiona l’Obra Cultural Balear, sala plena amb companyia de l’Agustí Cerdà. Entre els presents bons amics de les Illes amb qui em compartit bones estones durant aquesta legislatura.

Prèviament vam visitar el Diari de Balears on vam ser rebuts per Pere i Miquel Serra on van poder comentar diferents aspectes de la vida política a les Illes.

Sens dubta una part de la intervenció va està dedicat a parlar del capítol de la piscina del Sr. Ramírez, capítol que encapçala amb unes lletres del periodista Joan Riera de Diari de Balears.
“Ja és tradició que els diputats elegits per Balears es quadrin davant les ordres de Génova i Ferraz. Amb Joan Puig defensant les Balears canviaren les coses. Primer és feu visible a l’Arxipèlag i contactà amb tots els que el podien apropar a la nostra realitat tant especifica, tant envoltada de mar i ambicions. I després donà la cara pels illencs amb energia sorprenent com pocs principatins ho han fet mai pels balears a l’hora de la veritat.”

Després de la presentació vàrem anar a sopar i la gent del Lobby per la Independència me va fer lliurament del premi anual que donen, “el llagut 2008”
Per la lluita en defensa del territori, Gràcies per tot.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sort i endavant, sento vergonya per l'incapacitat mostrada pel portaveu del PSC.

Anònim ha dit...

Milloreu aquesta ortografia, si us plau.

Anònim ha dit...

El PSC va mostrar la seva veritable incapacitat per formar equip