17 de febrer 2008

(311) 16/2 10 h Debat sobre el Passeig de S’abanell i un polític amb el nord perdut


“Marigó no ha superat el seu complexa d’inferioritat”

Aquest dissabte he estat convidat juntament amb altres candidats a participar a la jornada organitzada per Radio Marina sobre la problemàtica de S’abanell, ha estat una jornada interessant, per una vegada els polítics estàvem per escoltar als científics i no pas per fer demagògies de baix estil.

Tant Argemí González, com Sánchez Camacho o el mateix Xuclà i jo mateix hem parlat del que ens han demanat, però la representant socialista Pepa Celaya s’ha desbocat, amb un electoralisme barat, ha dit que ells, els socialistes, ho havien fet tot bé. Sort que ho han fet be, és veu que pels socialistes el passeig no ha rebut, no ha passat res, segueixen insistint que gràcies a ells tot està arreglat, quantes més mentides tindrem que escoltar per fer-los callar?
He sentit vergonya aliena per la capacitat de mentir i faltà a la veritat de la candidata Celaya, per més inri, el seu mentor i portaveu del PSC a l’Ajuntament de Blanes Josep Marigó, ha tingut la brillant idea de mentir en el seu bloc i insultar a tot i dret.

Com sempre i per l’esquena el portaveu del PSC ens ha anat apunyalant un a un, de cadascú de nosaltres ens ha clavat diferents ganivets per l’esquena, fins i tot li ha fet un lleig als seus socis d’EUiA, tanta hipocresia per mentir vilment, el seu escrit és un veritable acte de traïció, de mal gust i traspua tanta ràbia, que deixa al personatge a l’alçada del betum.

En els darrers dies el seu bloc és pura deixalla contra tots els seus enemics, cada cop tinc més clar que la decisió pressa per Esquerra ha estat la millor possible, no en tinc cap dubte i ara cal explicar-ho més be que mai.