06 de febrer 2008

(286) Setmana intensa: Trobada amb blocaires gironins, Ranxo Vidreres i Olot


Vaig començar la setmana amb una interessant trobada amb blocaires gironins, un debat sobre la catosfera i la seva confluència a la política, diferents blocaires van acceptar la invitació i s’han fet ressò en els seus blocs, Eduard Batlle, Camil Ros, Pau Canaleta entre altres. Una manera més d’aprendre i de parlar amb els diferents sectors de la societat.

Ahir dimarts vaig participar juntament amb Francesc Canet i la gent d’Esquerra de Vidreres al tradicional Ranxo i al vespre un acte de proximitat a Olot juntament amb el senador Miquel Bofill. No és la primera vegada, en els darrers anys anar al Ranxo de Vidreres ha estat un clàssic, vaig trobar molts amics fets durant aquests anys a la política.

Fins i tot va aterrar la diputada barcelonina del PP i candidata extraparlamentària a Girona, Sánchez Camacho, venen eleccions i aterrant a Girona com veritables indocumentats, no poden presentar propostes, perquè s’han passat tota la legislatura anat contra Catalunya, només cal consultar els diaris de sessions de la diputada barcelonina.

Al vespres i com sempre, en Jaume Cabanyes mestre de cerimònies va organitzar magníficament la trobada amb militants i simpatitzants de la Garrotxa, un intercanvi de propostes, idees que permeten als polítics anar tocant de peus a terra i copsar la realitat i les problemàtiques dels ciutadans.