07 de febrer 2008

(290) Diari de Balears es fa ressò del llibre del Grup Parlamentari

Avui el diari Balear publica un dels capítols del llibre “El més calent...al front de Madrid” el que fa referència a la piscina del Sr. Ramírez.

(Reproduïm, pel seu interès, el capítol «La piscina de Pedrosota» del llibre «El més calent... al front de Madrid» (Editorial Meteora) d'aparició recent. Han escrit el volum els deu diputats d'ERC al Congrés en la present legislatura, entre els quals es troba Joan Puig, que presentà iniciatives parlamentàries i participà en la reivindicació pel domini públic l'agost de 2005.)

«Ja és tradició que els diputats elegits per Balears es quadrin davant les ordres de Génova i Ferraz. Amb Joan Puig defensant les Balears canviaren les coses. Primer es féu visible a l'Arxipèlag i contactà amb tots els que el podien apropar a la nostra realitat tan específica, tan envoltada de mar i d'ambicions. I després donà la cara pels illencs amb energia sorprenent com pocs principatins ho han fet mai pels balears a l'hora de la veritat».
(Joan Riera, periodista. Diari de Balears, 12 de desembre de 2007).

Joan Puig sempre diu que, als seus fills, com a mínim els deixarà un record inoblidable. Per molt llarga i intensa que pogués acabar sent la seva vida política, ben segur que d'aquí a uns anys si el cerquen al Google o a qualsevol altre buscador d'Internet trobaran referències i fotografies del seu pare, amb banyador i carnet a la boca denunciant un dels exemples més escandalosos d'abús d'influències de l'Estat espanyol en els darrers anys. Sortosament, el diputat independentista no és persona de complexos. No obstant això, només ell, i un xic els qui han compartit la seva vida a Madrid, saben com és de dur i com es pateix en enfrontar-se a un personatge tan poderós i tan mancat d'escrúpols com l'editor i director d'El Mundo, Pedro José Ramírez Codina, àlies Pedrojota.

Resta article al Diari de Balears.