26 de febrer 2008

(326) Girona decideix, ERC o PP?

http://stopppgi.bloc.cat/



El proper 9 de març, PP i ERC es disputen l’únic escó que està en joc a Girona, per una vegada el vot pot ésser molt útil, o PP, o ERC no hi ha cap alternativa.

Us demano que mireu la pagina web de l’inici del post, i sobretot el power-point on s’explica l’aplicació de la llei de Hontd, no solament ho diu aquesta web, ho diuen també els mitjans de comunicació, des de El Punt, Vilaweb o el Periodico, passant per destacats dirigents polítics.

Aquest cop, quedar-se a casa, el vot en blanc o el vot nul, opcions legítimes, afavoreixen que el PP recuperi l’escó i la representació perduda a Girona. Estic convençut que la majoria dels gironins o gironines, votin a qui votin, no volen que aquest darrer escó vagi a mans populars i aquest cop el vot és molt més decisiu.

Us demano la confiança vers, Esquerra, ens podem haver equivocat però us puc assegurar que mai ens hem venut el País, el nostre objectiu és la Independència, ni PSC/PSOE, ni CiU faran més, tot el contrari, fins i tot alguns d’aquests van contra Catalunya.

Els primers i invisibles fins i tot van votar l’estatut valencià que estableix per llei la secessió de la llengua catalana o CiU que ha donat prioritat a esmenes “tant importants” pel País com 100.000.-€ per Casinos de Catalunya. Davant aquest panorama us puc garantir que Esquerra encara té més clar que mai quin és el seu objectiu.