07 de febrer 2008

(289) Visita a Cadaqués i presentació del llibre del GP a Tordera

Aquest matí roda de premsa amb el senador Miquel Bofill i l’alcalde de Cadaqués Joan Borrell per parlar de la feina feta en temes de litoral i presentació de les demandes per la propera legislatura.

Des de la recuperació del Club MED, passant per les antenes de Radio Lyberty a Pals, les ribes de Cadaqués, la creació d’un fons per la compra i preservació d’espais en perill al litoral, partides pressupostaries per la recuperació i obertura de camins de ronda, son algunes de les iniciatives parlamentaries presentades al Congrés i al Senat per Esquerra.

Un balanç de feina feta que avui em presentat a Cadaqués, de la mateixa manera que reivindiquem un desplegament de l’Estatut per tal que el Govern de la Generalitat i els Ajuntaments tinguin competències i poder evitar situacions ridícules de manca de solucions per la gestió del litoral.

Aquest vespre presentació del llibre “El més calent... al front de Madrid” a TORDERA amb el regidor Bernat Costes a la Biblioteca municipal, a les vuit dels vespre us hi esperem.