16 de febrer 2008

(308) "El més calent...al front de Madrid" a l'Abacus amb Joan Tardà


Avuis a 2/4 d'una presentació del llibre del Grup Parlamentari a la llibreria Abacus, Balmes, 162 Barcelona, amb Joan Tardà.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Una dirigent qüestiona el número dos d'ERC per Girona(Joan Puig)

La dirigent d'Esquerra i secretària de Família del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Carme Porta, ha retret al candidat per Girona de la seva formació, Joan Puig, el comunicat emès per aquest en el que acusava el PP d'utilitzar "tècniques dels nazis" i acusava al secretari general dels populars, Ángel Acebes, de ser un "aprenent de Goebbles".

En unes declaracions al programa l'Ull al Dia, d'Etv-Llobregat Tv, que recull el web e-digital.cat, Porta ha lamentat que les paraules del seu company de formació "fan mal a la democràcia" i ha afegit que "la vida política cada cop es sembla més a la premsa rosa" i que "només s'agafen els grans titulars". "A més a més, la gran majoria de coses de la vida quotidiana i pública en política no interessen, ja que només interessa el 'dime i direte' dels polítics", ha criticat.

La dirigent d'ERC, que ha matisat també que aquesta manera de fer política a cop de titular és inherent a "la majoria" dels polítics, ha recordat que Joan Puig "si d'alguna cosa pot presumir és de les seves declaracions contundents i molt radicals" i, "d'expressar una opinió que, moltes vegades, és massa personal".

"El Partit Popular (PP),-ha afegit Carme Porta-, està emprant tàctiques de propaganda populista contra Catalunya i està dient en molts casos mentires, com per exemple en l'11". Aquesta manipulació, ha esmentat, "l'estem trobant constantment". D'altra banda, la dirigent d'ERC ha reconegut que "és evident és que tots els partits tenen aparells potents de propaganda i fins i tot un cert nivell de manipulació i de populisme". En aquest sentit, Porta ha assegurat que "és aquí on s'ha de fer autocrítica i tenir en compte com ho està rebent la ciutadania i com això està influint en l'abstenció"

Anònim ha dit...

Es una burda manipulació, en l'entrevista deixa molt clar que diu el mateix que Puig.

Anònim ha dit...

jajajaja
molt bo!!!
manipulació??
jijijiji

Anònim ha dit...

http://www.e-digital.cat/index.php?option=com_content&task=view&id=141&Itemid=6

Be, no se si es una manipulació, però el text integra de e-digital, es aquest, i no el que va publicar el primer anònim:
“Carme Porta, en declaracions al programa l'Ull al Dia, d'Etv-Llobregat Tv, ha assegurat, fent referència a les declaracions per part del Diputat i candidat d'Esquerra per Girona, Joan Puig - en les que acusava el secretari general del Partit Popular, Ángel Acebes, d'utilitzar tècniques pròpies dels nazis i d'aprenent de Goebbles- que aquesta mena de desqualificar "fan mal a la democràcia".
Tanmateix, ha afegit que "la vida política cada cop se sembla més a la premsa rosa" i que "només s'agafen els grans titulars", i "a més a més, la gran majoria de coses de la vida quotidiana i pública en política no interessa, en tan que, només interessa el 'dime i direte' dels polítics".

Carme Porta ha assegurat que aquesta manera de fer política a cop de titular "la fan la majoria". En tot cas, Joan Puig, ha afegit, "si d'algo pot presumir és de les seves declaracions contundents (...) i molt radicals" i, "d'expressar una opinió que, moltes vegades, és massa personal, possiblement".

El Partit Popular (PP), ha afegit Carme Porta, està utilitzant "tàctiques de propaganda populista contra Catalunya" i a més a més, "està dient en molts casos mentires, com per exemple l'11-M"". Aquesta manipulació, ha esmentat, "ho estem trobant constantment". En tot cas, ha dit, el que és evident que tots els partits, possiblement, tenen aparells potents de propaganda i inclòs d'un cert nivell de manipulació, de populisme (...)". En aquest sentit, Porta ha assegurat que "és aquí on s'ha de fer autocrítica, tothom, i tenir en compta com ho està rebent la ciutadania i com això està influint en l'abstenció"(...).”

Cal destacar l’últim paràgraf, que mes aviat, el que fa la Carme Porta, es donar la raó al Joan.
L’exercici de confusió del primer anònim es força treballat. Amb uns petits retocs, a convertit, una petita diferencia d’opinió en les formes, en una desqualificació en tota regle. Quan en realitat, en el contingut, estan totalment d’acord.
Molt hàbil el primer anònim. Bon intent.
Salutacions i independència.
Reagrupem-nos.