17 de febrer 2008

(313) Espanya, no te pebrots ni per enviar-nos els tancs


Espanya i amb ella “els Rajoys, els Zapateros, els Bonos” de sempre han fet els trist paper davant la proclamació d’independència de Kosovë, diuen que no reconeixeran aquest nou País però no han estat capaços de al·legar davant dels seus col·legues europeus.

És una prova més que el nostre País serà independent, si una majoria social i política ho decideix, i Espanya ho sap, i ho sap d’una manera molt clara, per això reaccionen d’aquesta manera.

Putin és un demagog, però te raó, les fronteres a Europa resten obertes, i més obertes que mai, i Espanya sap que sense violència els processos de sobirania, i el dret a decidir són drets inviolables.

Ja són molts els precedents, i tots no són iguals, és cert, però tots van caminant pel camí de la sobirania, any darrera any augmenten els Estats a Europa, la diversitat ens fa grans, el tren dels nous estats segueix obert, qui estigui preparat serà reconegut per Europa.

Ni els tancs dels “Bono de torn” tenen capacitat per impedir la voluntat dels pobles, el dia que ho tinguem clar serà possible. Amb tots els respectes què no te Kosovë? què no te Catalunya?

12 comentaris:

Quim ha dit...

Quanta raó que tens Joan!
Tan de bó a poc a poc ERC vagi arrosegant a la societat cap a la idea de llibertat que es mereix el nostre país.
Ja saps que des de la JERC treballem diariment perquè això sigui posible!
Vull donar-te les gràcies per la visita que ens vas fer a Berga, el dia 26 de Gener, sabem que t'ho van dir mitja hora abans i tot hi això no t'ho vas pensar dos minuts! Vas ser molt amable amb nosaltres!
Salut i independència

Anònim ha dit...

Ni tu collons de fer-lis front

crazycat

Anònim ha dit...

Shakira y Puig se asocian para crear una nueva línea de productos de belleza y cuidado personal
-- 20 Febrero 2008
Madrid (EP).- Puig y la cantante colombiana Shakira han firmado un acuerdo a nivel mundial para crear conjuntamente una nueva marca de perfumes y de productos de belleza inspirados en la artista. La colaboración incluye el desarrollo de productos de belleza, fragancias y cuidado personal.

Et feia molta falta, Joan. A veure si ho aprofitas.

Anònim ha dit...

gràcies carinyo, pel teu suport

Anònim ha dit...

Creo que la mejor solución será la partición de Cataluña en dos territorios en los que se puedan asentar pacíficamente las dos comunidades que hay aquí (aunque lo ignoreis hay dos comunidades culturales bien diferentes).

Por comparación con Kosovo, nosotros los castellanohablantes de Cataluña tenemos derecho a autodeterminarnos de vosotros, que nos quereis imponer vuestra lengua a sangre y fuego. Kosovo fue repoblada durante la segunda guerra mundial por albaneses, ya que sus habitantes anteriores (la mayoría gitanos) fueron masacrados en los campos de concentración.

Señor Puig, es muy peligroso hacer comparaciones a la ligera, ya que se puede volver contra quien la hace. Sus peticiones se basan sobre todo en el apasionamiento y la desinformación. Con información fiable en la mano la comparación del Kosovo actual con Cataluña es como si los castellanohablantes pidieran la partición de Cataluña en dos. Infórmese y no manipule, si argumenta con criterio sus peticiones tendrán más peso, si lo hace como hasta ahora, pues seguirá siendo lo que es ahora ...

Anònim ha dit...

Creo que lo de asaltar piscinas se te da peor que la demagogia machote, y eso se te da tan bien...

Anònim ha dit...

Pero hombre de dios, cómo se le ocurre hablar de tanques y demas zarandajas a estas alturas de la vida.

Mire, le dedico este video, le ira bien para el estreñimiento cerebral:

http://es.youtube.com/watch?v=Pe12jkI1GAo

(atentos a la letra, xDDDD)

Quim ha dit...

Vostès tenen un problema, senyors anònims, no heu superat els desastres que va patir "el vostre imperi". Per cert va quedar ben demostrat la mena de fer que teniu els castellans, prepotents a més no poder, així us van les coses!
Una nació és gran quan pot fer front a tres segles d'ocupació!
Serem tot allò que volguem ser!
Endavant ERC!

(quina demagogia el video)

Anònim ha dit...

Y lo mismo que el anónimo catalán español propone acertadamente respecto a la partición en dos de vuestra comunidad, que se aplique a las vascongadas y a galicia. Autodeterminación sí, pero casa por casa, persona por persona. Nada de imponer nada a los demás ¿no?

Anònim ha dit...

Que poco sentido del humor, seguro que te lo has tomado al pie de la letra, ¿no ves que es de coña?, te noto tenso, debe ser cosa del estreñimiento.

Pelayin ha dit...

Joder tio, me da pena de pensar como debes sufrir cada vez que ves tu carnet de identidad. Creo que la idea de visionar el video que te indican mas arriba, puede ser una buena terapia, para tus problemas de desorden Psicologico.

anhel ha dit...

un blog amb molts bons arguments!

salut