01 d’abril 2007

(69 dies) El govern del PSC ha perdut l’oportunitat d’un nou hotel

(69 dies) La fotografia que avui pública “el Punt” de l’hotel Lyons Majestic en fase d’enderrocament podria haver estat una magnifica notícia, si l’actual regidor d’Urbanisme (Josep Marigó) hagués fet les coses seguint el treball fet en el seu moment.

En les converses que com a regidor d’urbanisme vam tenir amb l’empresa que aleshores n’era la propietària vam posar a sobre la taula que el permís de construcció del nou bloc de pisos aniria acompanyat de la construcció d’un hotel en un lloc adequat de Blanes.

Haig de dir que l’empresa inicialment propietària (agraeixo al Grup Tarradellas la seva disposició) va mostrar la seva bona disponibilitat a la proposta, lamentablement un regidor d’urbanisme (i alcalde, massa feina a la vegada) que la seva primera decisió és aturar unilateralment la revisió del pla general, no pot pretendre assumir negociacions d’aquesta mena.

Resultat de tanta incompetència, una sensible pèrdua per Blanes i un gran negoci per uns pocs, haig de dir que en aquest cas i en altres temes urbanístics (modificació sector Montferrant, expiració del pla del patrimoni, etc.) el PSC sempre ha comptat amb el vot complaent de CiU.

Ara, més que mai cal tenir un equip preparat i amb força per encarar els reptes que Blanes necessita, la revisió del Pla General és una urgència que no pot caure en mans del PSC, ni de CiU, ja han demostrat prou de que són capaços.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

CiU desapareguda, i ara la revista que paguen (nota) vol fer creure que CiU és l'alternativa, quina vergonya,

Anònim ha dit...

Tens un morro que te'l tropitxes Joan, tú vas votar a favor de que l'hotel es tirés a terra i es fessin pisos. I a més a més li vas llepar el cul a en Tarradellas (promotor,constructor) dient-li que sí que no es preocupés que tú votaries a favor de que pogués construir-hi pisos. Ara va de bo que veig que ets el rei dels inventors.

Anònim ha dit...

La publicació de la NOTA crec que es més propera a ERC i no a CiU.No veig que sigui gens objectiva.

Anònim ha dit...

El que tinc molt clar, que Ramos, Grup Terradellas i Marigó es van reunir per tancar el tema.

Aquesta era la majoria, ERC ho va dir molt clar. Marigó va ser incapaç d'exigir que elGrup tarradellas fes un hotel.

CiU=PSC=Totxana

Anònim ha dit...

Per cert li pregunto al Sr. Puig:

Per què el Sr, Ramos va marxar per la votació (part interesada) i la seva companya i regidora no. Segons la llei no es veritat que si un consort es part l'altre tambpe esta afectat?
Com és que el secretari no ho va advertir?

Anònim ha dit...

Joan, no pel que escriguis aquí, però es veu d'una hora lluny i tothom ho sap:
Poca diferència hi ha entre Marigó i en Ramos de Finques Tarradellas: la sagrada totxana els "uneix" en els seus "destins universals" (fent una frase de les que li agraden a en Marigó).

Després d'expulsar-te..... en Marigó.... mira que paralitzar el Nou Pla General d'Urbanisme.....!!!

Fa por que aquesta gent de Convergència, del PSC socialistes i del PSB-La Proa (tots junts) vulguin unificar per la totxana Blanes i Lloret en una sola conurbació... i després Palafolls..., l'autopista cap a Lloret, el desdoblament pel Vilar... és demencial.

Fan basarda, Marigó, convergents i la Proa.

Ja cal que els blanencs votem molt àmpliament ERC. Veig que tu i la Conxita, en Quim Rutllant, en Bertrana, etc, en el govern, sou pràcticament els únics que ho podeu aturar i procurar diversificar l'economia local cap als sectors productius que no siguin el totxo.

No em defraudeu. Endavant Joan!