30 de març 2007

(70 dies) El compromís d’Esquerra amb la joventut.



(70 dies) Aquesta tarda s’ha presentat el programa electoral de joventut que sota el nom Regidoria d’Emancipació Juvenil vol desenvolupar polítiques actives de joventut, a la vegada s’han presentat les noves incorporacions a la llista d’ERC a les properes eleccions municipals de Joan Bertrana (vídeo entrevista) i Marc Coll. Esquerra Republicana de Catalunya incorpora dues persones actives dins el teixit associatiu blanenc. L’acte ha tingut lloc a les portes del centre juvenil de Mas Florit (espai morralla).

Joan Bertrana, President de la Colla de Gegants de Blanes, i Marc Coll, un dels promotors de la fira d’entitats de Blanes i vinculat a diverses entitats del municipi, juntament amb el portaveu de les JERC de Blanes, Marc Puig, han presentat aquesta tarda el programa electoral específic per la regidoria d’Emancipació Juvenil, actualment anomenada Regidoria de Joventut.

Dins el programa electoral per la Regidoria d’Emancipació Juvenil, cal destacar entre diverses propostes la creació de Sales d’estudi i l’adaptació dels horaris de la Biblioteca a les necessitats acadèmiques dels joves, la promoció de naus industrials per joves emprenedors, la creació d’habitatges de protecció destinats a joves, la integració del servei de bus al sistema tarifari integrat, la creació d’un carnet jove de transport, i la creació d’un servei de bus nit, la creació d’un consell de Joves participatiu i decisori amb el suport de l’Ajuntament, la potenciació de les entitats entre els joves, i la creació d’un carnet cultural per joves.

Per qualsevol altre consulta, el programa electoral de la regidoria d’Emancipació Juvenil el podeu trobar als diferents punts d’informació de joves que té l’Ajuntament, a la pàgina web d’ERC Blanes, www.mullatperblanes.cat, i a l’Oficina electoral situada al Passeig de Dintre 18.

L’acte ha servit per assumir públicament i en la seva integritat el programa presentat, i tenir present que la regidoria d’emancipació serà una prioritat a l’hora de formar govern a Blanes, vist a més la poca presencia e importància que hi ha donat el PSC i CiU als sectors joves.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats a la gent d'esquerra. El Joan Bertrana és una gran persona i preparada.

salut i endavant.

Anònim ha dit...

la gent jove aposta per esquerra. i Marigo i Trias tenen enveja,i el primer no perdona.

vigileu gent d'esquerra, marigo i garcia no són de fiar.