15 de març 2007

(80 dies) Marigó és molt poc solidari amb Blanes

(80 dies) Acabo de llegir el setmanari “cafè &llet” d’aquesta setmana referent a la demanda de l’Ajuntament de Lloret i la societat civil de no incloure en el PEIN Pinya de Rosa, l’Ermita de Santa Cristina i el seu entorn.

La noticia amb fotografia de la manifestació dels lloretencs en defensa dels seus legítims interessos relata la crònica d’una jornada reivindicativa per part dels partits i les entitats de la vila veïna.

No vull a entrar a valorar els motius, respecto el legítim dret de Lloret a defensar el que li pertoca, i ho veig com una sana enveja. Tots junts en defensa de Lloret i d’un dels seus patrimonis mes valuosos.

M’agradaria que a Blanes els grups polítics sortissin amb la mateixa empenta que a Lloret per defensar el nostre patrimoni en perill, Lloret té Santa Cristina i Blanes tenim el Vilar i el seu entorn, i aquest si que està en perill per una salvatge infrastructura que ens volen encolomar, l’injust desdoblament de la N-II.

I el més cínic de tot plegat son les declaracions de l’Alcalde Blanes demanant a la Generalitat comprensió per Lloret, jo encara no he vist que demanes aquesta mateixa comprensió pel injust desdoblament de la N-II pel Vilar i Sant Daniel.

Recordem que una malentesa solidaritat de PSC i CiU i altres amb Tordera ens ha costat que avui tinguem l’amenaça de trencar-nos el territori pel desdoblament de la N-II pel Vilar i Sant Daniel. Recordem que Tordera te quasi 5 vegades més de terme municipal que la nostra vila.

Esquerra li demana i li exigeix a l’alcalde de Blanes solidaritat cap a la Vila de la que encara es Alcalde, li demana fermesa a ell i al seu partit davant el responsable polític d’aquesta injustícia, demanem a Lloret solidaritat amb la nostra ciutat davant l’atemptat real a un dels principals valors paisatgístics, emocionals i ecològics de Blanes.

A Lloret per l’Aplec de l’obreria de Santa Cristina tots units en defensa del seu patrimoni, des d’esquerra proposem que per l’Aplec del Vilar (10 d’abril) jornada en defensa del nostre patrimoni, tots junts, partits, obreria del Vilar, entitats cíviques en defensa de Blanes i del Vilar.

Demostrem que també som un sol poble.