26 de març 2007

(74 dies) Aquest és el Blanes que vol el PSC?

(74 dies) Passejant aquests dies per la mal anomenada Illa de Blanes (Isosaki, parc del mar, fum, fum, fum...) he pogut comprovar la part de l’explanada dedicada a l’aparcament d’autocaravanes que Argemir González ha imposat a l’alcalde Marigó.

La fotografia d’avui d’aquest bloc es queda curta, altres dies, moltes més caravanes omplien l’explanada. Tenint en compte que ara bé setmana santa, i el bon temps podem acabar convertint l’illa de Blanes, en l’aparcament de caravanes més gran del nostre entorn, tot plegat pels somnis d’un regidor que volia quedar be amb l’associació de la que es soci.

Si aquesta foto, és el Blanes que vol el PSC que no compti amb nosaltres, Blanes no te cap necessitat urgent d’un mal aparcament de caravanes, tenim més places de càmping que ningú, tenim excel·lents equipaments, no fem el ridícul amb un fals aparcament que no dona serveis a les caravanes i l’únic que comporta que els serveis els acabi posant els bars de l’entorn.

A més l’aparcament està tancat per acord plenari, per voluntat democràtica, un acord que és legal per què ningú la recorregut, era l’obligació del Govern Municipal recorre si l’acord no s’adaptava a la llei, no ho han fet i per tant l’aparcament en aquests moments no existeix a efectes de legalitat.

Només un Alcalde que no creu en la democràcia és capaç de no complir el que diu el seu plenari, la seva decisió és un greu atac a l’autonomia municipal i a la democràcia. És una burla als seus ciutadans i al seu mateix partit, Sr. Marigó, per dignitat tanqui l’aparcament i eviti la imatge deplorable que oferim.