29 de març 2007

(71 dies) Marigó vol regalar el patrimoni municipal


(71 dies) Ahir al migdia vaig assistir a la reunió convocada per l’alcaldia per informar del nou projecta per l’Illa de Blanes anomenat “la mar dels sentits”. A la reunió representants dels diferents grups municipals i diferents responsables tècnics de l’Ajuntament.
Us recomano un article sobre l'illa de Blanes que porta per nom: "L'Illa de Blanes, fum, fum, fum!"
a veure si adivineu l'autor!!!!

1.-desagradable sorpresa: L’alcalde anuncia que te previst que una junta de govern abans de les properes eleccions aprovi un pla especial de l’Illa de Blanes que estableixi la cessió dels 30.000 metres de sostre al Consorci de l’Illa (majoria Generalitat), una autentica aberració legal. La junta de Govern ni que sigui en aprovació inicial pot prendre un acord que ens hipoteca a tot un poble, i menys a pocs dies de les properes eleccions municipals.

2.- desagradable sorpresa: La poca originalitat de la proposta “El Mar dels Sentits” 200.000 .-€ mal gastats. Una altre espai públic privatitzat per que el capital privat i forani, guanyi diners a costa dels terrenys de tots els ciutadans. Un projecte amb un cost provisional de 40 milions d’euros, on els ciutadans per entrar hauran de pagar a un privat.

3.- desagradable sorpresa: L’estudi presentat no ha tingut en compte les necessitats de mobilitat, ni de aparcament per rebre el mínim necessari per que el gestor privat no perdi diners (uns 400.000. persones/any). Com és pot gastar 200.000.-€ per realitzar un projecte i no estudiar les necessitats d’aparcament i mobilitat.

4.- desagradable sorpresa: La manca de sostenibilitat del projecte, gran consum d’aigua i d’energia, fins i tot la proposta preveu una dessaladora per aprofitar l’aigua del mar, amb l’alt cost energètic i econòmic que representa.

5.- desagradable sorpresa: Un candidat a l’alcaldia que és vol desfer del patrimoni municipal molt gratuïtament.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'altre dia vaig escoltar una conversa d'un socialista conegut en que donava instruccions per anar contra la gent d'esquerra.

Vigileu perque estan amenaçant i pressionant a la gent propera a vosaltres per tal de marginar.

aneu en compte.els socialistes no perdonen, no son de fiar.

La conversa era molt desagradable.

Anònim ha dit...

felicitats per l'article, recomano a veure si adivineu l'autor, és genial