04 de març 2007

(86 dies) 4.- L’empresa habitatges municipals ha de construir Habitatges de lloguer per joves


(86 dies) El responsable d’hisenda ha fet tot el possible per impedir que l’empresa d’habitatges municipals desenvolupes la seva tasca. Per activa i per passiva la regidoria de Pere Garcia ha impedit que l’empresa municipal construís el primer projecta d’habitatges de lloguer municipal a Can Borell.

Amb la seva actitud obstruccionista ha impedit que en aquesta legislatura tinguéssim per primera vegada habitatges municipals pels joves, però el més greu és que la seva incapacitat també ha comportat que ni tants sols la Generalitat ho pogués fer.

El que tenim clar per part d’esquerra que aquesta ha d’ésser una prioritat, la primera promoció la construirem a Can Borell, recuperant l’aposta per l’empresa publica municipal, per seguir amb els terrenys municipals del Pla Parcial de Valldollitg.

L’empresa municipal ha de gestionar tot el patrimoni públic del sol i ser el motor per permetre l’emancipació del joves, prou de gent que només posa pals a les rodes.

Pactarem amb la Conselleria d’Habitatge de la Generalitat la gestió dels habitatges que ha de construir al costat de l’hospital Asil Sant Jaume, combinant la gent gran i la gent jove.

En la propera legislatura i mercès al treball fet per els tècnics d’habitatge i la regidoria d’urbanisme fins que la deslleialtat de Marigó (PSC) ens va expulsar, construirem un mínim de 300 habitatges.