03 de març 2007

(88 dies) Blanes a la Copa del Rei de hoquei a la ciutat d’Alcoi (PPCC)

(88 dies) Com altres vagades he pogut acompanyar al Hoquei Blanes en els seus desplaçaments, aquest cop he anat a una ciutat dels PPCC, Alcoi al País Valencià, amb motiu de la celebració de la fase final de la Copa del Rei.

El partit ha estat contra el Liceu de la Corunya (equip patrocinat i enfortit per la Xunta de Galícia en època del PP) el Blanes ha perdut immerescudament, 1 a 3 amb el segon gol marcat a deu segons del final de la primera part. El Blanes ha plantat cara, ha jugat millor però l’actitud de l’arbitratge i la mala sort han impedit poder gaudir d’una semifinal contra el Barça.

Però el més dramàtic es veure l’actitud contraria del públic pel simple fet de procedir de València del nord en contra del Blanes, una actitud que ja ha tingut una prèvia anant cap al Pavelló amb el taxista que amb una actitud poc simpàtica quasi en deixa tirats, quina casualitat estàvem parlant (Joan Salmeron, Josep Ridaura i jo mateix) tot el viatge en català.

De totes maneres el viatge a la ciutat d’Alcoi també ha servit per presentar avui dissabte el candidat d’ERPV a l’alcaldia de la ciutat natal de l’Ovidi Montllor.

El viatge a la ciutat d’Alcoi també m’ha permès conèixer a un personatge singular, el President de la Federació Española de Patinatge el controvertit Carmelo Paniagua, l’home, navarrès ell, és l’encarregat pel CSD per impedir el reconeixement internacional de la Federació Catalana de Patinatge, recentment ha estat de gira per Buenos Aires (Argentina).