03 de març 2007

(87 dies) Un PSC enrabiat, incapaç de digerir la derrota democràtica

(87 dies) Llegeixo amb tristesa les declaracions del regidor de Cultura Quim Valls al Diari de Girona on tracte “d’okupes” a la Casa del Poble, amenaça en fer pagar el manteniment de l’edifici a l’entitat i segueix insistint en buscar excuses per no reconèixer l’acord de plenari municipal que democràticament va perdre el Govern del PSC.

Com molt be diu la periodista “difícilment digeriran en el PSC la derrota de la proposta de l’Alcalde,” es va comprovar en el mateix plenari, quan l’alcalde perdent totes les formes va “exigir de males maneres explicació de vot,” va maltractar a l’entitat de males maneres, mentint i volen confondre a l’opinió pública,(amb els mateixos arguments de la revista Proa) i ho comprovem avui en les declaracions que li fa fer al regidor de “Cultura” en contra de l’entitat.

Lamento que el regidor de Cultura i teòricament el núm. 2 de la llista socialista entri en el joc brut, ser que ell i altres regidors socialistes ho van passar malament el passat dilluns, i costa de creure les seves declaracions, a la vida cal personalitat. Deixa que parlin aquells que la ràbia els “okupa” la sang, que parlin els ideòlegs d’aquesta absurda acció.

Quim, si aquesta es la penyora per seguir estant a les llistes socialistes, et recomano que t’ho pensis, no tiris per terra la teva tasca al govern municipal participant en un acte de pura venjança, representes a la Cultura, tens la informació, l’arxiu municipal, la revista Blanda, la història.......

Si aquestes declaracions del responsable de Cultura són certes, totes les entitats de Blanes pagaran manteniment per utilitzar les instal·lacions municipals, deu ser la nova i brillant proposta estrella que el PSC portarà en el seu programa municipal, felicitats!!!!

Per cert, l’esperit de la Casa del Poble és acceptar els reptes, segur que estant disposats a pagar per mantenir l’edifici, per cert ja ho fan, les petites millores dins l’edifici, les han assumit.

En aquest sentit seria bo que a les properes reunions on l’Ajuntament convocarà als veïns del carrer de la Muralla per explicar el projecte d’urbanització i de contribucions especials es convoqui a la Casa del Poble, n’ha estat la propietària i ben aviat ho tornarà ser. Que no els hi passi com a les contribucions del Passeig de Dintre que no va ser convocada, però va acabar pagant!!!!!

Per cert, l’edifici de la Casa del Poble del Passeig de Dintre, l’ha acabat pagant amb gust i ganes la mateixa entitat (1.000.000.-€ cost de la rehabilitació).