28 de març 2007

(72 dies) Illa X Blanes, prou d’utilització partidista de l’Illa

(72 dies) El PSC utilitzarà el projecte del Parc del Mar per guanyar les properes eleccions municipals, aquestes eren part de les paraules pronunciades pel seu candidat durant la presentació de la llista socialista.

Un cop més el PSC fa allò que critica quan està a l’oposició, el mateix que CiU critica quan està a l’oposició i que quan governa fa el contrari. CiU i PSC en definitiva fan el mateix.

Demà dijous, el candidat socialista ha convocat el matí als regidors de l’Ajuntament i a la tarda els sectors econòmics per tal d’exposar com s’han gastat 200.000.-€ per desenvolupar el projecte del Parc del Mar, és a dir construir uns balnearis artificials a l’illa de Blanes, “una proposta plena de sostenibilitat” i que és recolzada per uns que diuen que són marca verda.
ERC no està d’acord amb les declaracions fetes pel candidat socialista de donar per fet que els 30.000 metres de sostres ja no són de l’Ajuntament, tot al contrari, si ell és incapaç de defensar els interessos de Blanes que plegui, ja ha fet prou mal a la seva ciutat, defensant el desdoblament de la N-II, o altres actuacions, com candidat a l’alcaldia ens comprometem a no cedir els 30000 metres al Consorci, primer Blanes.

Prou ja de vendre fum, fum, fum, fum........, prou ja de passar de power-point de Ramon Ramos (CiU) a power-point de Josep Marigó (PSC), prou d’utilitzar l’illa de Blanes en clau de sectarisme polític.

ERC planteja una proposta nova, basada en “Illa X per Blanes” pensada pels vilatans i que respecti l’espai de parc central de la ciutat i preveure la construcció dels equipaments que Blanes no té. Volem un espai multifuncional, hotel d’entitats i espai polivalent (parc firal, actuacions, entitats).