25 de març 2007

(75 dies) Avui plenari municipal d’un govern PSC/EUiA aturat

(75 dies) Avui tindrà lloc un dels darrers plenaris municipals d’aquesta legislatura, amb un ordre del dia buit de contingut, que confirma que el govern bipartit municipal està aturat i acabat.

Fins i tot tenint el pressupost aprovat son incapaços de dur a terme projectes de veritat. Encara van posant les culpes als demés, fins i tot el responsable d’urbanisme actual te la barra de dir que l’enderrocament del Celler i altres finques emblemàtiques és culpa de l’anterior regidor republicà.

Cal recordar que l’actual responsable Josep Marigó va decidir unilateralment paralitzar la revisió del pla general d’urbanisme, decisió que comportava paralitzar el pla del patrimoni i els altres treballs annexos, que han perjudicat greument a la ciutadania en general i ha beneficiat a uns pocs.

Avui tothom pot comprovar que l’aturament de l’Ajuntament de Blanes es deu únicament a la incapacitat de l’actual alcalde per encapçalar un projecte, ha estat incapaç de prendre decisions, ja no serveix carregar els neulers cap a Esquerra.

Fins i tot la seva limitació, tant la de Marigó com la de l’Argemir els ha portat a retirar el projecte emblemàtic de quasi tota la legislatura, la urbanització de la Rambla Joaquim Ruyra i el carrer Muralla.

És d’una manca total de capacitat de portar endavant Blanes, deixar sense realitzar cap obra cara a millorar el centre antic i comercial de la nostra ciutat, serà tot un rècord de mala gestió.